35 évesen hol találok magamnak barátnőt, úgy 22-25 éves nők között?
Én is kiváncsi lennék hogy nézel ki ugy talán több tanácsot adhatnék lehet nem a belsőddel van probléma hanem külsöleg :) de az könnyen korrigálható. Küldj képet és megmondom mit tégy magadon szebbé de ha nem akarsz nem gond.
Külön ajánlanám hogy sportolj de gondolom túl fiatalosan nézel ki a korodhoz képest és vékony testalkatod van. Erősítsd meg a férfiassági jegyeidet.
Hello.
Nem SZTK-s ma már, de régebben az volt.
"Meg amúgy eléggé visszahúzódó személyiség vagyok ill. voltam."
Ebből látszik, hogy nem stimmel itt valami. Egy valóban visszahúzódó személyiség nagyon ritkán ír nyílvánosan magáról ilyeneket.
A kérdésedre a válasz: sehogyan sem, ne is álmodozz róla.
A 22-25 éves nők okosabbja ebben a korban még nem akar gyereket, házasságot, stabil párkapcsolatot, a butábbja pedig akkor megy hozzá egy magadkorú pasihoz, ha akkora apakomplexusa van, mint egy ikerház, vagy annyi pénzed van, hogy megveheted a fél Magyarországot zsebből. (Akkor viszont 35 évesen nem volnál szűz, mert a halommániás ember soha nem az.)
Ennek a nőtípusnak azonban nem egy szűz pasi kell, aki eddig anyuka szoknyáján ragadt, és retteg a nőktől, hanem egy Védelmező, stramm Apuka.
Értsd: neked sem a 22 évesek, sem a 25 évesek között nincs esélyed. Ha van némi esélyed, akkor a nálad 20 évvel idősebb nők között keresgélj, és olyan típust keress, mint a kedves mama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!