Az gáz, hogy fizetek lányoknak, hogy dumáljanak velem? Nem vagyok csunya
Figyelt kérdés
2013. júl. 20. 15:54
11/20 anonim válasza:
Nem gáz. Én is szívesen beszélgetnék másokkal pénzért.
12/20 anonim válasza:
A nők amúgyis a pénzedre hajtanak, szóval kb. ugyanott vagy.
13/20 anonim válasza:
Gáznak nem gáz, de akkor valami nincs rendjén, hogy fizetned kell, hogy kitárd a lelkedet.
14/20 belbolyhocska válasza:
Találkoznak veled és te fizetsz azért, hogy beszélgessetek?
15/20 A kérdező kommentje:
ugy ahogy mondod ucsó
2013. júl. 20. 17:34
16/20 A kérdező kommentje:
9-es szatmárnémeti, te?
2013. júl. 20. 17:35
17/20 anonim válasza:
Jó gazdag lehetsz.
Fiúval nem akarsz beszélgetni, feléért is vállalom! :)
Amúgy... szerintem azért ez elég gáz.
Nem konkrétan a pénzért beszélés, hanem hogy ez így szükségképpen egyáltalán ki tudott alakulni.
Király társadalomban élünk!
19/20 anonim válasza:
Szerintem ha úgy nézem inkább agyturkászhoz járnák a helyedben(nem sérétes), mert attól nem várom el, hogy mutasson velemi együttérzést és ha van valami lelki bajod meg is oldja. :)
20/20 LydiaM válasza:
Számomra fontos,hogy akivel beszélek,az őszintén érdeklődjön,gondolom neked is . Elég furcsának tartom,amit teszel,ezt ne vedd sértésnek,mivel te kérdezted.
Biztos vagyok benne ,hogy vannak olyanok,akik szívesen beszélgetnek veled,nincs szükséged neked ilyesmire ,szedd össze a bátorságod és bízz kicsit a személyiségedben,ne csak a pénzben. Jó lesz az,meglátod !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!