Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek az ciki ha lassan...

Szerintetek az ciki ha lassan 14 leszek de még nem csókolóztam és nem jártam senkivel?

Figyelt kérdés
Mert furcsának érzem hogy körülöttem már szinte mindenkinek volt kapcsolata és ilyesmik. De szerintem alapból kifejezetten csúnya sem vagyok. Esetleg sorstársak? :D :)

2013. júl. 17. 21:14
1 2 3
 11/30 anonim válasza:

Sziasztok!

Én most 18 vagyok. 8.os koromban év végén volt az első "kapcsolatom" ( de igazából nem volt semmi komoly csak csók.) Rögtön utána ismerkedtem meg a mostani párommal. :) Szerintem semmi "ciki" nincs abban ha még nem volt barátod,kapcsolatod. Sőt jobb is! :) Nem jó túl korán kezdeni sok csalódás...felesleges!! :)

2013. júl. 17. 21:36
 12/30 A kérdező kommentje:

Ez aranyos hogy ezekszerint ilyen sok ideje egyutt vagytok :)

Jolvan mostmar nem vagyok ketsegbe esve! :)

Koszi mindenkinek :D

2013. júl. 17. 21:39
 13/30 anonim válasza:
2 év 8 hónapja :)
2013. júl. 17. 21:43
 14/30 anonim ***** válasza:
14 évesen még gyerek vagy.. nem kell elkapkodni semmit, nagyon ráérsz 2-3 év múlva
2013. júl. 17. 21:45
 15/30 A kérdező kommentje:

Sokaig meg nektek! :)

Es tudom-tudom hogy raerek de tenyleg idegenek velemenye erdekelt hogy masok mit is gondolnak errol. :)

2013. júl. 17. 21:49
 16/30 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy hozzád nem jutnak el rémtörténetek, de sok nagyon buta és túl fiatal kerül nehéz helyzetbe amiatt, mert azt hiszi, lemarad valamiről. A többségük nagyon alaposan elrontja az életét. Nem ijesztgetni akarlak, csak ezek a tények.
2013. júl. 17. 23:42
 17/30 A kérdező kommentje:
Tudom, voltam tanuja egy ket ilyen esetnek sajnos. De nem is olyat akarok hogy osszejovok valakivel csak azert hogy legyen valakim vaganysagbol aztan 4 nap utan szettegyem magam neki es eldobjon. Azt nagyon nem szeretnem es az a fajta se vagyok. :)
2013. júl. 18. 00:16
 18/30 anonim ***** válasza:
Ennek örülök, de azt is tudni kell, hogy egy csók hevében nem jutnak szóhoz az ész érvek.
2013. júl. 18. 11:14
 19/30 anonim válasza:
Én is 14 éves vagyok és még nem volt pasim, bár egyszer összejöhettem volna a volt osztálytársammal, aki odavolt értem 1 évig, de aztán mikor randira hívott megbeszéltem a szüleimmel, hogy még nem kéne ezt erőltetni (meg én annyira nem voltam oda a srácért). Így még nem volt pasim, de nem is szeretnék egyenlőre és szerintem te se akarj nagyon, mert a legjobb barátnőm fél évvel fiatalabb nálam és már volt egy pár pasija és már szegény teljesen össze van törve, mert annyiszor törték össze a szíve és csak 14 éves, és ezt nem kívánom senkinek se. Szerintem még ráérünk ezzel :)
2013. júl. 18. 11:33
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
13 éves vagy, semmiről nem maradtál le. És akkor én mit mondjak a magam 15 évével? :D És még nálam se ciki (elvileg), a barátnőimnek sem volt még kapcsolatuk, pedig nem rondák, ezt külső szemlélőként mondom, mi még fogadunk is arra, hogy mennyi ideig nem lesz, poénra vesszük a dolgot. :D
2013. júl. 18. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!