Hogy szünetessem meg a magányt?
Figyelt kérdés
Nemrég kerültem fel Pestre, egyedül lakom, nyolc órákat dolgozom. Mikor a munkahelyen vagyok, még csak-csak el vagyok, de utána tombol az üresség. Nem szeretek buliba járni, semmi értelmét nem látom- mert ott minden csak a képmutatásról és az alkoholizálásról szól. Látok az utcán, a metrón, boltokban szimpatikus embereket, akikkel szívesen megismerkednék, de valószínűleg hülyének néznének, ha megkérdezném hogy "Hupsz bocsi leszünk barátok?". Valakinek valami jobb ötlete nincsen?
Nem vagyok átlagos, nem vagyok tömegember; de nem vagyok nyomi sem és emós sem és rocker sem és semmi. Egyszerűen csak nem tudok egy olyan világ részévé válni, ahol semmi de semmi nem igazi. If you know what I mean...
21 f
2013. júl. 2. 19:23
11/14 anonim válasza:
Basszus, 21 évesen egyedül tudsz lakni? Annyi csajt vihetnél fel amennyit nem szégyellsz. Türelem. Csak illeszkedj be.
12/14 anonim válasza:
ülj be néha valahova a városba 1-1 sörre vagy valamire, szerintem ilyen helyeken lehet ismerkedni, haverkodni (legalábbis én tudok :D) L/20
14/14 ekeke válasza:
görög-balkáni-csángó-magyar táncházak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!