NAGYON SÜRGŐS MÁR NEM AKAROK ÉLNI?
Utálom az életem.. Úgy érzem nem kellek senkinek. Nincsenek barátaim, osztálytársaim utálnak, én is öket. Suliban mindig egyedül vagyok, ez az ofőnek is feltűnt és szóvá is tette.
Ha az utcán sétálok úgy érzem mindenki engem néz és néha hallom ahogy röhögnek rajtam.
Van hogy ott helyben csak el akarok süllyedni..
Ha hazamegyek se jobb a helyzet, ott szüleimmel meg tesómal megy a vita.
Nem bírom tovább, minden csak egyre rosszabb. Gyűlölök felébredni mert tudom mi vár odakint.
Úgy érzem már tényleg nincs miért élnem.. Az öngyilkosság is megfordult már nem 1x a fejemben.
16
az önkritikádon kéne változtatnod.
próbáld megismerni önmagad. vannak erősségeid? hogy állsz az emberekhez, a világhoz? mit szeretsz csinálni? mi érdekel? vannak terveid, mik?
a szüleid hogy nevelnek? dicsérnek vagy szidnak? ha rosszat teszel, megbüntetnek?
mert ha folyton csak szidnak, és büntetnek, akkor emiatt is lehet kevés az önbizalmad...
az emberek szeretik bántani azokat, akik csendesek, én is ilyen vagyok.
de megismertem magamat, és egy kicsit másképp állok magamhoz, velem is ugyanez volt, egy barátom se volt...
pl. szeretek rajzolni, filozofálni.
és én se szeretem az osztálytársam. ;)
ismerd meg önmagad!!
Kezdj el edzeni. Mikor majd akkora muszklijaid lesznek, mint atom, teljesen mindegy, hogy hogy öltözöl!
Fosni fognak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!