Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miert vagyok mindig rosszkedvu?

Miert vagyok mindig rosszkedvu?

Figyelt kérdés

Mindig lehangolt, rossz kedvu, szomoru vagyok minden ok nelkul. Mar egeszen kicsi korom ota. Csak akkor tudok igazan nevetni ha a legjobb baratnommel vagyok de akkor szo szerint mindenen. Mar kiskorom ota ugy erzem, hogy en masok alatt vagyok, tehat mindenki jobb nalam, en pedig egy utolso szerencsetlen senki vagyok. Sok mindenrol van velemenyem de nem nagyon szoktam elmondani foleg akkor ha sokan vagyunk. Peldaul az osztalyban. Csendes vagyok ha nincs ott a baratnom. Ritkan tudok igazan orulni dolgoknak de ha egyedul vagyok, szoval nem lat senki akkor nagyon hamar elerzekenyulok es sokszor sirnom kell de nem tudok. Utalok emberek koze menni foleg egyedul. Ugy erzem, hogy mindenki engem nez es rolam beszelnek, rohognek rajtam pedig le merem fogadni, hogy alig vesz eszre valaki. A sajat hulyesegemnek koszonhetoen nincsenek is barataim. Nincsenek ellensegeim, olyan semleges emberi kapcsolataim vannak. Van 2 megbizhato baratom, a tobbiekkel csak beszelo viszonyban vagyok meg neha hulyeskedunk. Nincs hobbim, keves sikerelmenyem van mert ha tortenik valami az legtobbszor csalodast okoz. Ha nem sikerul valami akkor szomorubb leszek es elmegy a kedvem mindentol. Neha szeretnek meghalni de kozben van bennem olyan erzes, hogy nem akarok mert meg nem tortent velem semmi igazan jo az eletben es tudom hogy van valamilyen feladatom amit teljesiteni kell de nem tudom, hogy mi. Minden napom egyforma, nincs semmi izgalmas/erdekes az eletemben. Nem szeretem a valtozasokat. Keveset beszelek, de neha kifejezetten sokat ertelmetlen dolgokrol de az altalaban akkor van amikor nagyon unatkozom. Nem is tudom mit irhatnek meg magamrol... kerdezhettek ha tudtok segiteni. Miert vagyok ilyen? Nem akarok ilyen lenni de nem tudok megvaltozni.

16/L

2013. máj. 18. 22:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Velem is ez van...valamikor felkelek reggel és sírhatnékom van mert olyan értéktelennek érzem magam. Ma is azt álmodtam, hogy 40 évesen ugyan így ülök a szobába és gépezek család nélkül, semmi nélkül. Hát rossz dolog ez de a pozitív gondolkodás talán segíthet.
2013. máj. 19. 09:52
 12/18 anonim ***** válasza:
Mit akarsz, 19 évesen (f) ugyanaz. Annyi, hogy nekem azért vannak céljaim, és vannak hobbijaim is, amelyek által azért érnek sikerélmények. Ha még fenn áll a probléma, akkor dobj privátot. Addig sem leszel negatív.
2013. máj. 21. 16:45
 13/18 anonim válasza:
Keress bármit amiben ha kicsit is de van tehetséged! MOst azt ne mondd nekem hogy neked semmibej nincs:)! OLYAN NINCS! Valamiben jo vagy hidd el:) Nem muszaj sportnak lenni elég ha pl a tanulásban tunsz ki! Vagy ha abba nem akkor változz meg!:) Itt a nyár jérj uszni futni:) Tudom hogy azt hiszed mindenki rajtad rohog de miért rohognenek?:D Nem kell azthinni! Ha zavarba vagy képzelj el mindenkit pucéran :) Méris nem leszel zavarban:) Nem vagy emos jezusom dehogy-.- Nyilj meg jobban:) Sok ember avass bele az eletedben:) Bizz bennuk! Es ha elmondjak masoknak? Meigismernek jobban:)
2013. máj. 22. 16:46
 14/18 GamerDav válasza:
Hallgasd meg YouTube-on C418-tól a Mice on Venus-t. Hátha segít. Ez egy ilyen kis vidám, nyugis zene.
2013. máj. 28. 15:51
 15/18 én......... válasza:
2013. máj. 30. 17:07
 16/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, jó zene a nem értem a klipet :D
2013. máj. 30. 17:16
 17/18 én......... válasza:
nem a klipp a lényeg hanem hogy soha nem késő elkezdeni
2013. jún. 1. 19:09
 18/18 én......... válasza:
én is ebben a cipőben jártam és elsősorban a zene segített főleg ez
2013. jún. 2. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!