1/11 anonim válasza:
Nekem biztosan nagyon nehéz lenne Facebookon. Mivel nincs fiókom.
2/11 anonim válasza:
Kinek mi. Telefon mögé bújva írni nyilván könnyebb egyeseknek, mint szemtől szemben állni a másikkal. Személytelenebb. Személyesen viszont nagyobb sikerrel jársz, akár egy jókor ejtett mosoly is csodákra lehet képes.
3/11 anonim válasza:
Végül élőben dől el minden. Az online felület inkább szűrőnek jó.
4/11 A kérdező kommentje:
#3 De ott legalább nem kell leszólítani
tegnapelőtt 19:44
5/11 anonim válasza:
Személyfüggő.
Én mondjuk a netes ismerkedésből már egy jó ideje kiábrándultam, FB-t eleve sosem használtam ilyenre, meg ez az egész jóval személytelenebb, mint élőben, meg szerintem inkább az utóbbi útján lehet úgy igazán megismerni a másikat.
6/11 A kérdező kommentje:
Élőben 10 nő nemet mond, sokkal rosszabb mintha a Facebookon nem ír vissza
tegnapelőtt 22:37
7/11 anonim válasza:
Nekem most már élőben ! A társkeresőkből nekem elég volt. Sajnos ott szinte màr csak elmebetegek vannak.
8/11 anonim válasza:
Élőben jobb,ott látod a nonverbális jeleket is.
9/11 anonim válasza:
Élőben, mert fb-on kifoghatsz egy 70 éves papát is aki csak szórakozik.
10/11 A kérdező kommentje:
#9 Videóhívást is lehet indítani a Facebookon
ma 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!