Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szakember tud segiteni elfogad...

Szakember tud segiteni elfogadni, hogy úgy néz ki már nem lesz több párkapcsolatom?

Figyelt kérdés
Másfél éve elhagyott a nő akit szerettem és akivel családot terveztem. 40+ éves vagyok és azóta hiába ismerkedem aktívan semmi nem jön össze. Már kezdem a reményt is feladni, azon gondolkodom lehet meg kellene békélni a sorssal. De egyedül nem megy.
dec. 14. 23:12
 1/3 Somló Volán Zrt. ***** válasza:
31%
Hát persze, hogy tud segíteni ebben a szakember. Csak ahhoz az is kell, hogy ön ezt fel tudja dolgozni a szakember segítségével. Csak ehhez idő kell.
dec. 14. 23:21
 2/3 anonim ***** válasza:
44%
Óriási segítség lesz ha a szakember ad egy diagnózist. Amivel aztán nem tudsz tovább normális életet élni.
dec. 15. 09:56
 3/3 anonim ***** válasza:
49%

Másfél év az semmi. Természetes, hogy nem azonnal találunk megfelelő partnert egy szakítás után. Ha már öt év telt volna el, akkor érthetőbb lenne az aggályod, de ennyi még nem nagy idő.

Hidd el, akkor fogod megismerni a következő párodat, amikor nem számítasz rá, nem keresed. Férfiként pedig akár 10 év múlva is lehet gyereked, a nőknek rövidebb idő áll rendelkezésre.

dec. 18. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!