Szakember tud segiteni elfogadni, hogy úgy néz ki már nem lesz több párkapcsolatom?
Figyelt kérdés
Másfél éve elhagyott a nő akit szerettem és akivel családot terveztem. 40+ éves vagyok és azóta hiába ismerkedem aktívan semmi nem jön össze. Már kezdem a reményt is feladni, azon gondolkodom lehet meg kellene békélni a sorssal. De egyedül nem megy.tegnap 23:12
1/2 Somló Volán Zrt. válasza:
Hát persze, hogy tud segíteni ebben a szakember. Csak ahhoz az is kell, hogy ön ezt fel tudja dolgozni a szakember segítségével. Csak ehhez idő kell.
2/2 anonim válasza:
Óriási segítség lesz ha a szakember ad egy diagnózist. Amivel aztán nem tudsz tovább normális életet élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!