Szerintetek lenne olyan fiatalabb nő aki élne illetve dolgozna egy Pest melletti farmon? Lakbér nem lenne csak a ház körüli munkák állatok etetése.. Ismertek hontalan fiatal jó teherbírású nőt? Utcán láttam már amúgy nem egyet kerülgetni..
Hát hogy fogalmazzam ezt meg szebben? De leginkább hontalanokra gondoltam.
Kökinel láttam tavaly 20ev körüli fiatal lányt ülni szakadt ruhában..ez nagyon szomorú..
Keresel egy csöves nőt akinek tetőt raksz a feje fölé, és cserébe dughatod esténként?
Erről lenne szó?
Látom kar volt ezt ide kiírni....
Van családom..
Minden jót nektek
Miből gondolod, hogyha oda szervezel egy utcáról összeszedett drogos, alkoholista csöves nőt az majd nem fogja ellopni az értékeid vagy esetleg el fogja végezni a munkát amit szeretnél?
Mivel értelmesebb nő ilyen RED FLAG "állásra" nem fog igent mondani, még akkor sem, ha valami okból jelenleg hajléktalan...
Ohhh, mennyi ilyen volt a hírekben. Munkáért ételt és lakhatást kínáltak erre jött a rabszolga munka.
Ez tanyával párosítva még szebb. Szinte már pereg is egy horrorfilm a lelki szemeim előtt.
Én nem nézek tvt kb 20eve .híradó miatt pl..
Nem szeretem a negatív dolgokat..nincs is időm ilyesmire..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!