Az mennyire gáz ha egy 16 éves srácnak több barátnője volt mint nekem 40 hez közeledve(0)?
Közel 40 évig egy nőnek de kellettem,de majd 60 évesen fogok,hihető
A srác csinálja jól,az hogy 40 hez közeledő férfi még nem beszélt nővel az sok jót nem jelent
Ebben nem az a gáz, hogy még nem volt nőd, hanem hogy 40 éves létedre egy 16 éveshez hasonlítod magad
Amúgy alapból 16 évesen könnyebb kapcsolatot kialakítani, randizgatni, mint negyven évesen.
Szerintem, ha szeretnél párkapcsolatot akkor össze tudod hozni, de ne azért akarj vagy feszülj rá a dologra, mert egy 16 évesnek már van, neked meg nincs
Nem igazán az számít végső soron, hogy hogyan nézel ki vagy milyen a dumád. Ezek nagyon a jéghegy csúcsán lévő tények. Sokkal jobban számít az, hogy milyen személyiség vagy, milyen a jellemed és milyen értékeket képviselsz. Egyszóval öszhangban kell lenned azzal aki vagy kívül és belül.
Személy szerint 7 kapcsolatom volt 16 tól 24 éves koromig. Általában azt mondják, hogy "helyes", vagy "jóképű" vagyok. Így könnyű az ismerkedésbe belekezdeni. Azonban az én problémám mindíg is az volt, hogy nem jött létre a természetes kötődés a másik iránt. Nem tudtam elmélyülni egyik kapcsolatomban sem. Ahogy pedig időseb lettem utólag beláttam, hogy én mindíg is jobban el voltam egyedül.
Ha azt gondolod, hogy a nőkkel való ismerkedésben van valami titkos dolog, akkor sajnálom, de nincs. Aki szereti az embereket és képes megfelelően kifejezni önmaga érzéseit, továbbá képes a másikkal is törődni ezáltal értéket adva, annak több sikeres kapcsolata lesz az életben (baráti és párkapcsolati egyaránt).
Else jutok addig hogy 'bizonyítsak'
Amennyire tudnak a nők,keresztül néznek rajtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!