Az mennyire gáz ha egy 16 éves srácnak több barátnője volt mint nekem 40 hez közeledve(0)?
Figyelt kérdés
Nem tűnik túl magabiztosnak,de ezek szerint tud bánni a lányokkal,én else tudom képzelni hogy hozzám szól egy nőtegnap 21:11
1/4 anonim válasza:
Az fura hogy neked 40 évesen egy sem volt. Ez önmagában kicsit gáz. Nem kell egy 16 éves srácchoz viszonyítani
2/4 A kérdező kommentje:
Amikor én voltam 16 éves kiröhögtek
tegnap 21:29
3/4 anonim válasza:
Az igazán komoly férfiaknak kevés viszont tartós kapcsolataik vannak. Nem a barátnők száma a fontos hanem az idő az a legnagyobb alfa aki az első barátnőjével éli le az egész életét. Minél több barátnőd van egy élet alatt annál biztosabb hogy hosszútávon nem te kellesz a nőknek és ez az ami igazából számít. Nem az hogy hány nőd volt
4/4 anonim válasza:
Nem a mennyiség, a minőség számít. Majd egyszer lesz neked is biztosan. A mostani tizenéveseknek mást jelent egy kapcsolat, pláne ha 16 évesen már több is volt neki, gondolom egyik sem komoly...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!