Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Az mennyire gáz ha egy 16...

Az mennyire gáz ha egy 16 éves srácnak több barátnője volt mint nekem 40 hez közeledve(0)?

Figyelt kérdés
Nem tűnik túl magabiztosnak,de ezek szerint tud bánni a lányokkal,én else tudom képzelni hogy hozzám szól egy nő
tegnap 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:
44%
Az fura hogy neked 40 évesen egy sem volt. Ez önmagában kicsit gáz. Nem kell egy 16 éves srácchoz viszonyítani
tegnap 21:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Amikor én voltam 16 éves kiröhögtek
tegnap 21:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az igazán komoly férfiaknak kevés viszont tartós kapcsolataik vannak. Nem a barátnők száma a fontos hanem az idő az a legnagyobb alfa aki az első barátnőjével éli le az egész életét. Minél több barátnőd van egy élet alatt annál biztosabb hogy hosszútávon nem te kellesz a nőknek és ez az ami igazából számít. Nem az hogy hány nőd volt
tegnap 22:01
 4/4 anonim ***** válasza:
80%
Nem a mennyiség, a minőség számít. Majd egyszer lesz neked is biztosan. A mostani tizenéveseknek mást jelent egy kapcsolat, pláne ha 16 évesen már több is volt neki, gondolom egyik sem komoly...
tegnap 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!