Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Az mennyire gáz ha egy 16...

Az mennyire gáz ha egy 16 éves srácnak több barátnője volt mint nekem 40 hez közeledve(0)?

Figyelt kérdés
Nem tűnik túl magabiztosnak,de ezek szerint tud bánni a lányokkal,én else tudom képzelni hogy hozzám szól egy nő
okt. 31. 21:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
21%
Az fura hogy neked 40 évesen egy sem volt. Ez önmagában kicsit gáz. Nem kell egy 16 éves srácchoz viszonyítani
okt. 31. 21:22
 2/15 A kérdező kommentje:
Amikor én voltam 16 éves kiröhögtek
okt. 31. 21:29
 3/15 anonim ***** válasza:
91%
Az igazán komoly férfiaknak kevés viszont tartós kapcsolataik vannak. Nem a barátnők száma a fontos hanem az idő az a legnagyobb alfa aki az első barátnőjével éli le az egész életét. Minél több barátnőd van egy élet alatt annál biztosabb hogy hosszútávon nem te kellesz a nőknek és ez az ami igazából számít. Nem az hogy hány nőd volt
okt. 31. 22:01
 4/15 anonim ***** válasza:
79%
Nem a mennyiség, a minőség számít. Majd egyszer lesz neked is biztosan. A mostani tizenéveseknek mást jelent egy kapcsolat, pláne ha 16 évesen már több is volt neki, gondolom egyik sem komoly...
okt. 31. 22:03
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem még a szexig sem jutottak el, hisz mindig cserélődnek a barátnői.
nov. 1. 07:14
 6/15 A kérdező kommentje:

Közel 40 évig egy nőnek de kellettem,de majd 60 évesen fogok,hihető

A srác csinálja jól,az hogy 40 hez közeledő férfi még nem beszélt nővel az sok jót nem jelent

nov. 1. 08:47
 7/15 anonim ***** válasza:

Ebben nem az a gáz, hogy még nem volt nőd, hanem hogy 40 éves létedre egy 16 éveshez hasonlítod magad

Amúgy alapból 16 évesen könnyebb kapcsolatot kialakítani, randizgatni, mint negyven évesen.

Szerintem, ha szeretnél párkapcsolatot akkor össze tudod hozni, de ne azért akarj vagy feszülj rá a dologra, mert egy 16 évesnek már van, neked meg nincs

nov. 1. 08:58
 8/15 A kérdező kommentje:
Nem azért,legelőször 11 évesen volt ez a szándékom,de kiröhögtek a lányok,utána is többször akartam,de mindig megaláztak
nov. 1. 09:01
 9/15 anonim ***** válasza:

Nem igazán az számít végső soron, hogy hogyan nézel ki vagy milyen a dumád. Ezek nagyon a jéghegy csúcsán lévő tények. Sokkal jobban számít az, hogy milyen személyiség vagy, milyen a jellemed és milyen értékeket képviselsz. Egyszóval öszhangban kell lenned azzal aki vagy kívül és belül.

Személy szerint 7 kapcsolatom volt 16 tól 24 éves koromig. Általában azt mondják, hogy "helyes", vagy "jóképű" vagyok. Így könnyű az ismerkedésbe belekezdeni. Azonban az én problémám mindíg is az volt, hogy nem jött létre a természetes kötődés a másik iránt. Nem tudtam elmélyülni egyik kapcsolatomban sem. Ahogy pedig időseb lettem utólag beláttam, hogy én mindíg is jobban el voltam egyedül.

Ha azt gondolod, hogy a nőkkel való ismerkedésben van valami titkos dolog, akkor sajnálom, de nincs. Aki szereti az embereket és képes megfelelően kifejezni önmaga érzéseit, továbbá képes a másikkal is törődni ezáltal értéket adva, annak több sikeres kapcsolata lesz az életben (baráti és párkapcsolati egyaránt).

nov. 1. 09:01
 10/15 A kérdező kommentje:

Else jutok addig hogy 'bizonyítsak'

Amennyire tudnak a nők,keresztül néznek rajtam

nov. 1. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!