Mit lehet tenni ha valakinek nincs családja akik foglalkoznának vele?
Ha talál az éreklődésének megfelelő társaságot, bármilyen társaságot, akikkel találkozgathat, ott lehetnek barátai.
Ha más nincs - és nem kap idegrohamot tőle - vallási egyesület is lehet.
Nekem pl mama ilyen. De megoldják a hasonló nagyiszomszédokkal trécselnek atmennek egymashoz kartyaznak, nyugdijasklubba járnak bulizni, mamámnak még másik férje is lett.
Egyszer nevettem is mikor a baráommal vittük el bulizni, mi meg mentünk a párommal már nem emlékszem hova de tök kínlódós esténk volt, üzletelések, minden sz.r, aztán mentünk mamáért hogy hazavisszük mikor vége volt, és olyan vicces volt az egész. Hogy mamám pezseg fel van dobódva bulizni volt, mi meg a 2 fiatal bágyadtan egykedvuen sok teher a vállunkon kibukva.
Hogy ez valahol olyan fura nemnormalis kontext🤣
A fiatalok a tragacsok az öregnéni mama meg az ereszd el a hajam styl🤣
Amugy ha nem nagyikrol van szo de pl magányos emberekrol azokat en nem is értem. Egeszséges fiatal tele energiával megtehet bármit azt csinal amit akar.
Ilyen kiegett magány talán egyeduállo anyákban lehet csak hogy se énideje se szabadideje pasikat max a tv ben lát élete sincs. Csak a munka gyerek a hétvégén is.
Leszolgálta akkor az életét énidő nélkul.
Kapcsolodasi pontokat kéne találnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!