Egy 15 év körüli zárkózott önbizalomhiányos lány mért jön össze egy nagy dumás magabiztos roma gyerekkel?
Figyelt kérdés
mért nem jó a zárkózott magyar srác?aug. 12. 19:56
21/34 A kérdező kommentje:
látom még mindig nem értitek,mért vagytok sík hülyék?egy zárkozott lányt kikell mozditjon a carból egy magabiztos srácnak?mert a lánynak ez jár,ha a srác vana béke valaga alatt,akkor hozzá se szól senki a földön,akkor nem fog odamenni egy magabiztos lány hozzá
aug. 13. 13:33
22/34 anonim válasza:
Nem tudom te hány éves vagy,de ilyen mentalitással később sem lesz barátnőd.
23/34 A kérdező kommentje:
milyennel?hogy a férfiaknak megkell menteni a nőket,szórakoztatni őket,ha látjuk hogy maga alatt van a lány,megkell menteni,felemelni,a férfi nem lehet depressziós nem lehet gyenge
aug. 13. 13:46
24/34 anonim válasza:
ha igy gondolkozol baratom veled van a problema nem a lannyal es nem is a roma gyerekkel. igenis lehet a ferfi depresszios, de ha te igy fogod fel akkor ennyi erovel minden depresszios NEM lehet depresszios, ferfi se lehet meg no sem lehet. depresszio nem egyenlo a bezarkozottsaggal. lehet a ferfi depresszios dehat ez van beled nevelve hogy nek lehet. menj el orvoshoz ha ugy erzed nem vagy jol.
25/34 A kérdező kommentje:
24,lehet bárki depressziós,de ha egy lány az akkor megmenti egy srác,ha egy férfi ugyanannyira depressziós,milessz?kerüli mindenki,esetleg még fikázzák is,nőkről ne is álmodozzon,milyen bezártságról beszélsz?
aug. 13. 15:03
26/34 Szolovjov válasza:
Ezt a bűncselekményt úgy hívják: fajárulás. Elfuserált szülői nevelés következménye.
27/34 anonim válasza:
Most már minden fog a csaj szájába repülni, csak sült galamb nem...
Csumi :)
28/34 anonim válasza:
Szerintem sokan olyan párt keresnek maguknak, akik nem feltétlenül pont olyanok, mint ők. Egy csendesebb, visszahúzódóbb embernek tetszhet pont az másokban, hogy jobb a beszélőkéjük, harsányabbak, stb. Van az a mondás, hogy az "ellentétek" vonzák egymást, ezzel azért nem értek teljesen egyet, akik nagyon nagyon különböznek minden téren, azok idővel szerintem rájönnek, hogy nem kompatibilisek. Viszont egy-egy különbség, eltérés vonzó lehet. Lehet, hogy ennek a lánynak pont az tetszik a srácban, hogy ő könnyebben feloldódik társaságban, és ez neki is segít biztonságosabban éreznie magát idegenek között. Bármi lehet. Az is lehet, hogy ezt a lányt nem kell "megmenteni", hanem csak szórakoztatni, megnevettetni, sokat beszélgetni vele. Sokat segít szerintem az ismerkedésben, ha a nőket nem holmi gyenge, elesett, életképtelen lényként nézel, hanem csak mint egy másik embert :))
29/34 A kérdező kommentje:
Mért várja el hogy szórakoztassa egy srác?ha egy férfi várja el egy nőtöl hogy szórakoztassa,akkor milessz?
aug. 14. 16:06
30/34 anonim válasza:
Úgy értettem ezt inkább, hogy sokan szeretik, ha jó humorú partnerük van, akikkel lehet viccelődni, mókázni, akik színt visznek a mindennapi helyzetekben. Ezt bárki "elvárhatja" bárkitől, nemtől függetlenül, ha ez fontos neki a párválasztásnál. Ha egy férfi elvárja egy nőtől, hogy szórakoztassa, akkor keressen szórakoztató partnert. Ez lesz :D Valakinek meg a tudomisén', jó német tudás fontos. Vagy a sportos test. Valaki meg a szórakoztató, "showman" típusú embereket keresi. Mások meg a falra másznak az ilyenektől, és a szűkebb szavú, csendesebb emberekhez vonzódnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!