Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek velem van valami...

Szerintetek velem van valami nagy gond?

Figyelt kérdés

20 éves leszek nemsokára és nincsenek barátaim és a családommal sincs jo kapcsolatom. Néha úgy érzem hogy senki sem szeret. Nemtudom,lehet velem van a baj.

Régebben suliban mindig volt egy két barátom,de aztán ahogy elballagtunk máshova meg szakadt a kapcsolat. Egy idő után nem hívtak magukkal én meg nem akartam rájuk erőszakolni magam.

A családomból pedig már nagyon elegem van. Apám meg régebben le lepett,vele egyáltalán nem is beszelek, anyám pedig elmond mindennek a hátam mögött,mindig azt mondja hogy én tettem őt tonkre, ha ő nem lenne én alkoholista lennék és hogy orvosra van szükségem,de amúgy alig beszélek vele is. Van hogy én könyörgök hogy szóljon már hozzam és órákig néha van hogy napokig nem is szólna hozzam ha nem könyörögném ki.

Egyébként szerintem ezeket arra alapozza, hogy már regota magam alatt vagyok és néha vannak kisebb duhkitoreseim, mivel elég sok rossz dolog ért az utóbbi években. Hiába mondom neki mar evek ota hogy sokat segítene ha meghallgatna es probalna megerteni de erre mindig csak az a válasza hogy o nem pszichologus, es hogy én őt tönkre tettem így most magán kell segítenie én pedig vegyek be gyógyszert mert elmebeteg vagyok.

Nemsokára koliba költözöm így két lehetőségem van: hagyjam az egészet és ne foglalkozzak azzal amit mond és felejtsem el a családomat, vagy tényleg valami hatalmas gond van velem és kezeltessem magam?

aug. 11. 16:46
 1/6 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem nincs gond veled, a csaladod lehet toxikus. Egy normalis anya nem ilyen, mint amit leirtal... viszont a toxikus szulo pont ilyen erzest kelthet a gyerekeben, hogy valami a gyerekkel lehet problemas.

Baratbol pedig nem kell sok, boven eleg 1-2 igaz barat. Aki azzal dicsekszik, hogy 200 baratja van, azzal sincs rendben minden...

aug. 11. 16:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Sajnos ez a ballagás utáni magány nagyon jellemző, ahogy látom. Nehéz fenntartani a kapcsolatokat, mindenkinek sok a felelőssége, nincs ideje, fontosabbak az új emberek stb. Ebben sajnos nem tudok tanácsot adni, de az biztos, hogy nem vagy ezzel egyedül.

Ha hamarosan koliba költözöl, akkor így is, úgy is vár rád egy olyan környezetváltozás, ami után jóval többet fogsz tudni magadról, mint előtte. Figyeld majd meg magad, hogy milyen hatással van rád a távolság az otthonodtól/családodtól, az új emberek, új felelősség, stb., ez alapján jobban fogod tudni, hogy miben keresd a hibát. Mást jelez az, ha fellélegzel az otthonodtól távol pl., és mást az, ha leblokkolsz az új helyzetben.

Édesanyád viszont elég súlyos dolgokat mond rólad. Elmebeteg, alkoholista, tönkretetted stb., mi az oka ennek? Történt valami súlyos dolog, vagy mindig így állt hozzád? Ilyeneknek egyáltalán nem kéne elhangzania...

aug. 11. 18:33
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha nő vagy bármikor találsz 1 millió pasit aki nem csak szexet akar egy nőtöl hanem tudná szeretni teljes szivéből is,ha pasi vagy akkor sajnos nincs megoldás,csak az örök magány.
aug. 12. 16:32
 4/6 anonim ***** válasza:
3 A kerdes lenyege nem ez volt... te a tipik depresszios 40es, aki mindenbe a sajat nyavalyadat vetited bele. XD
aug. 12. 16:34
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

4-es

te meg a tipik troll vagy az oldalon

aug. 12. 16:52
 6/6 anonim ***** válasza:
A troll fogalmaval sem vagy tisztaban....
aug. 12. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!