Mit kezdjek az életemmel?
Van hobbid?
Ismerkedj , aztán hátha valakivel szorosabb kapcsolatba kerülsz.
Mivel telnek a szabadnapok? Sokan annak örülnének, ha unalmas napjaik lennének, meg kell tanulni becsülni ezt az "unalmas életet" is.
Milyen hobbijaid vannak? Mit csinálsz szívesen?
Ott a lehetőség, hogy tanulj, fejleszd magadat, sportolj, barátkozz stb.
Ezzel eléggé tudok empatizálni. szingli lét, 30as évek gyakorlatilag egy szemvillanásnyi távolságra már, introvertált személyiség, viszonylag széles haveri/jó ismerősi körrel, 2-3 igazi baráttal, de mégis mintha az egész a virtualitásra korlátozódna, mindenki vagy messze lakik és/vagy megvan a saját kis élete és felépített közössége, és nem akarok ennyire a nyakán lógni az embereknek, így is legtöbbször én keresek mindenkit. Hogy találja fel magát egy álmodozó, alsó középosztálybeli, önmagát is kereső magamfajta/magunkfajta alkat tökre egyedül. Egyébként amit a többiek írtak, egész jó ötletek, de azért nem olyan könnyű pl rávenni magad / összeszedni az akaraterőt hogy egyedül elmenj egy tök idegen helyre "barátkozni" vagy új közösségi hobbiba kezdeni, ha visszahúzódóbb típus vagy.
Bocsi valszeg nem túl hasznos a válaszom mert kicsit bevonódtam, így töprengés lett belőle. Magamnak azt terveztem el, hogy lesznek egyedüli séták, meditálás, a konditermet próbálom tartani, az talán a legstabilabb pont az életembe. És akár majd megpróbálok eljárni helyeket felfedezni, akár egyedül elmenni ilyen táncolós bulizós helyre. nem tudom. de valamit lépni kell , mert így a 4 fal között elég sz*r lesz ha elmegy az egész élet.
"Kb másfél éve lett vége egy hosszú több éves kapcsolatomnak és tele vagyok sebekkel."
Másfél év után? Én másfél hónap után a nevére nem emlékszem az exeimnek, nemhogy ilyen hosszú időtáv után. Az önsajnáltatás helyett érdemesebb lenne nyitnod az emberek felé mert amit leírtál ez alapján egy dögunalmas átlag alatti életet élsz: albérlet + munka + barátok nélkül, elég siralmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!