Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit kezdjek az életemmel?

Mit kezdjek az életemmel?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy egyedül lakom albérletben. Van egy munkahelyem de a szabadnapjaim elég unalmasak sajnos. Kevés barátom van. Kb másfél éve lett vége egy hosszú több éves kapcsolatomnak és tele vagyok sebekkel. Nehezen ismerkedem sajnos és tele vagyok félelmekkel. Nem tudom mit kezdjek az életemmel. néha azt érzem hogy csak azért élek mert nem tudok meghalni.

aug. 8. 23:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Van hobbid?

Ismerkedj , aztán hátha valakivel szorosabb kapcsolatba kerülsz.

aug. 8. 23:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Meditálj, járj ki sokat a természetbe, ha beleillik a stílusodba, járj el edzőterembe heti pár alkalommal! Ezek mindegyike fejleszti az önszeretetet és a változás maga az, ami majd eltölt optimizmussal és apránként új életet tudsz kezdeni. Életigenlővé tud tenni pár apró sikerélmény is.
aug. 8. 23:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ismerkedjél. Ha nehezen, hát nehezen. Az életed a pozitív kapcsolatoktól fog felvirágozni. És igen, járjál mindenfelé, és állj szóba emberekkel. Ki tudja, miből lesz valami. Mi az a félelem, amitől félsz?
aug. 8. 23:21
 4/8 anonim ***** válasza:

Mivel telnek a szabadnapok? Sokan annak örülnének, ha unalmas napjaik lennének, meg kell tanulni becsülni ezt az "unalmas életet" is.

Milyen hobbijaid vannak? Mit csinálsz szívesen?

Ott a lehetőség, hogy tanulj, fejleszd magadat, sportolj, barátkozz stb.

aug. 8. 23:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel eléggé tudok empatizálni. szingli lét, 30as évek gyakorlatilag egy szemvillanásnyi távolságra már, introvertált személyiség, viszonylag széles haveri/jó ismerősi körrel, 2-3 igazi baráttal, de mégis mintha az egész a virtualitásra korlátozódna, mindenki vagy messze lakik és/vagy megvan a saját kis élete és felépített közössége, és nem akarok ennyire a nyakán lógni az embereknek, így is legtöbbször én keresek mindenkit. Hogy találja fel magát egy álmodozó, alsó középosztálybeli, önmagát is kereső magamfajta/magunkfajta alkat tökre egyedül. Egyébként amit a többiek írtak, egész jó ötletek, de azért nem olyan könnyű pl rávenni magad / összeszedni az akaraterőt hogy egyedül elmenj egy tök idegen helyre "barátkozni" vagy új közösségi hobbiba kezdeni, ha visszahúzódóbb típus vagy.

Bocsi valszeg nem túl hasznos a válaszom mert kicsit bevonódtam, így töprengés lett belőle. Magamnak azt terveztem el, hogy lesznek egyedüli séták, meditálás, a konditermet próbálom tartani, az talán a legstabilabb pont az életembe. És akár majd megpróbálok eljárni helyeket felfedezni, akár egyedül elmenni ilyen táncolós bulizós helyre. nem tudom. de valamit lépni kell , mert így a 4 fal között elég sz*r lesz ha elmegy az egész élet.

aug. 9. 00:10
 6/8 anonim ***** válasza:
42%

"Kb másfél éve lett vége egy hosszú több éves kapcsolatomnak és tele vagyok sebekkel."

Másfél év után? Én másfél hónap után a nevére nem emlékszem az exeimnek, nemhogy ilyen hosszú időtáv után. Az önsajnáltatás helyett érdemesebb lenne nyitnod az emberek felé mert amit leírtál ez alapján egy dögunalmas átlag alatti életet élsz: albérlet + munka + barátok nélkül, elég siralmas.

aug. 9. 00:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha a munkahelyeden ki lehet váltani az all you can move-ot, akkor tedd azt és minden nap járj el valahova sportolni. Kondi, úszás, squash (ha van hozzá partner), tánc, vagy ami érdekel. Jót tesz a fizikai, szellemi egészségnek, és lehet még új ismeretségeket is szerzel. Az otthon gubbasztástól én is depressziós lennék. Amúgy én pl. kutyasétáltatás közben is szereztem új barátokat. Találd fel magad, szerezz hobbikat.
aug. 9. 08:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Menj pszochologushoz vagy hipnotizorhoz
aug. 21. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!