Valakinek lenne kedve ismerkedni egy ilyen emberel ?
Nem is nagyon tudom mit kéne mondanom magamról elég fura srác vagyok igazábol anyira nem is szeretem más emberek társaságát nem nagyon ismerek olyan embert akivel szívesen töltök időt viszont a magány sem a legkellemesebb .
A személyiségem meg egy katasztrófa már szinte semmit sem tudok eldönteni nem tudom hogy mit szeretek és mit utálok hogy mit akarok nincs saját beszéd stílusom vagy humorom nem szeretek semmit és nem is utálok semmit
A multamra több nyire nem emlékszem amire emlékszem az is rosz emlék
Depressziós vagyok hajlamos vagyok magammal beszélgetni amikor egyedül vagyok
És a egyetlen támaszom kiskorom óta a alkohol és a nikotin
A családi háttere is egy borzalom húgom Visza esö, növérem depressziós ,apám alkoholista és nárcisztikus egy igazi toxic apa,anyám meg halt rákban
Szóval ja a én történetem és személyiségem ki merül annyiban hogy rosz minden
Most nem a ismerkedés volt a cél csak kiváncsi vagyok hogy a emberek mennyire szimpatizálnak egy ilyen emberrel mint én
De amúgy 19f vasmegyei
vagy úgy, én pl szimpatizálok veled (de az ország másik felén)
figyelembe kell venned hogy bizonyos társadalmi körökben mint a mainstream körökben kevesebb szimpatizánst találnál valószínűleg, az alternatív szubkulturális körökben viszont nagyon nagy arányban vannak pontosan olyan emberek mint te a leírás alapján (meg sok más "furcsább" ember is) szóval ott teljesen elfogadott ez
Nem. Tesómra emlékeztetsz. Ő drogoa lett és pesten csövezik.
Állj le a piával
4#köszi a hasznos infót
5# te mindenkivel ismerkednél aki nő
6#le egyszerüsitve igen és nem tudok írni
7#van ez így meg értem bár igazából szinte nem mutatók ki ebböl semmit ha nem mondom észre sem vennéd soha hogy problémám van
8#azért na az már egy másik szint a függöségnek a drog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!