Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szabad vagyok egész nyáron...

Szabad vagyok egész nyáron (nyári szünet van) és annyi mindent csinálhatnék, mégsincs kedvem semmihez, ez mitől van? hogy tehetnék ellene?

Figyelt kérdés

aug. 1. 15:11
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
nem vagyok lusta mielőtt valaki félreérti, ez valami más... de nem tudom pontosan, micsoda
aug. 1. 15:12
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
A társadalomtól, mindenki a telefonjába bújt, megszűnt a valódi szociális lét. Szedd össze magad, nézz magadnak egy szimpatikus csoportos sportot és csináld, segít.
aug. 1. 15:17
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát ja, félelmetesen könnyű elveszni a nagy tétlenségben. De ha egyszer kilépsz belőle, és tényleg elkezdesz kezdeni magaddal valamit, már nem is lesz olyan nehéz továbbmenni a lendülettel.

Elkezdeni aktivizálni magad persze rohadtul nem egyszerű. Úgyis fogsz találni kifogást. Talán ha előre leegyeztetsz egy progit egy barátoddal vagy családtagoddal, nagyobb lesz a nyomás, hogy TÉNYLEG elmenj. Csak arra figyelj, hogy olyat válassz, amit tuti élvezni fogsz, hogy legyen kedved utána is csinálni dolgokat.

Amúgy lehet, hogy csak fárasztó éved volt, és kimerültél. Semmi baj nincs azzal, ha ki szeretnéd pihenni magad, és inkább punnyadnál.

aug. 1. 15:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a hetek óta tartó dög melegben nekem is elmegy az élettől a kedvem. Imádok kirándulni, de ez a hőség teljesen leamortizál. Egyedül a strand a megoldás, azt meg nem szeretem.
aug. 1. 15:56
 5/11 A kérdező kommentje:

"A társadalomtól, mindenki a telefonjába bújt,"

kikérem magamnak! én a telefonom max napi 10 percet használom. ott a pc, az kényelmesebb

aug. 1. 16:30
 6/11 A kérdező kommentje:

"nézz magadnak egy szimpatikus csoportos sportot"

bármit csak a csoportos tevékenységeket ne...egyedül érzem magam a legjobban

aug. 1. 16:31
 7/11 A kérdező kommentje:

"Amúgy lehet, hogy csak fárasztó éved volt, és kimerültél. Semmi baj nincs azzal, ha ki szeretnéd pihenni magad, és inkább punnyadnál."

már évek óta ilyenek a nyári szüneteim sajnos. pedig ez a tanév annyira nem is volt vészes

aug. 1. 16:32
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Készíts egy tervet, amivel szeretnél foglalkozni naponta. Először csak kisebb dolgok legyenek a fontosak, utána nagyobbakkal is foglalatoskodj.
aug. 1. 17:55
 9/11 anonim ***** válasza:

Ebből az állapotból kitörni nehéz, tapasztalatból mondom, utána már megy minden gond nélkül.

Írj listát dolgokról, amiket szeretnél megtenni, amiket még a nyáron kipipálnál, legyen szó kisebb, vagy nagyobb dolgokról. Aztán fokozatosan kezd őket megcsinálni, ha egy kész, jutalmazd meg magad és mehet is a következő dolog.

aug. 2. 15:28
 10/11 anonim ***** válasza:
A te korodban folyton a haverokkal lógtam meg a csajok után loholtam, a nők sem motiválnak? Az gáz
aug. 2. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!