25 éves férfiként teljesen reménytelen a helyzetem?
Figyelt kérdés
Nos gyakorlatilag 1 barátomon kívül és a szüleimen kívül nincs senkim,nincs barátnőm ez a része fáj a legjobban.Hiába próbálkozok társkeresőkön semmi remény mert sajnos nemisvagyok valami jóképű.Anyagilag rendbenvan az életem van házam,autóm,némi tartalékom,viszont nemtudom hogyanlehetne ebből a magányból kitörni.Mindezek ellenére egyébként életvidám,vicces személyiség vagyok.Hogyan tud az ember társaság nélkül ismerkedni?Hogyan kezdjek el építeni barátságokat férfiakkal,nőkkel ennyi idősen?Mit javítsak a külsőmön? (képet küldök privben aki segítene)júl. 31. 17:39
2/12 anonim válasza:
Nem reménytelen, rengeteg ilyen nő és férfi is van hidd el.
4/12 anonim válasza:
3-mas, sokakat belerángat az élet abba, hogy vegyen egyet. Nekem 18 éves ismerősöm van, aki már 1 éve a saját házát (konkrétan éppen hogy csak ablaka volt) építgeti tök egyedül, mert a szülei egyedül hagyták sok okból kifolyólag. Ő meg belekényszerült hogy 16 évesen elhagyja a sulit és elment segédmunkásnak, vett egy putrit és azt építgeti. Nem mondom hogy egyáltalán nem segítik a szülei ehy kicsit sem, de hónapról hónapra él, napokat koplal.
5/12 anonim válasza:
Segítek neked a külsőben, nyugodtan írj!
6/12 anonim válasza:
Írj nyugodtan, szívesen beszélgetek. Külsőben is.
7/12 anonim válasza:
Szia! Én eljátszanám hogy a barátnőd vagyok, szeretek nőnek öltözni. 28/F
8/12 anonim válasza:
Ne ess kétségbe. 3 évig voltam egyedül és kétségbeesetten akartam kapcsolatot. Kb 1,5 év után elkezdtem olvasni és olyan szinten értelmet adott hogy nem voltam rágörcsölve és szépen lassan rájöttem hogy én nagyon jól érzem magam egyedül. Emellé még az utolsó egy évben elkezdtem edzőterembe járni és teljesen bevoltam táblázva. Persze felnéztem tinderre meg kerestem csajokat de tudtam hogy van feladatom és láss csodát, amikor másik telephelyre akartam átmenni és szóltam is a főnöknek, jött egy lány aki ma már a párom.így sztornó. A lényeg, legyen hobbid, élvezd az életet és ha jön akkor betudod fogadni, ha nem akkor pedig nem fog hiányozni. Kitartás
9/12 anonim válasza:
Nem reménytelen, szimplán még nem jött el a megfelelő alkalom. Légy türelemmel és hagyd jönni azt ami jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!