Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » 5 ève magányos vagyok hogy...

5 ève magányos vagyok hogy barátkozzak hol keressek párt magamnak?

Figyelt kérdés
júl. 9. 12:53
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Csak a teljesen lényegtelen infók maradtak el, pl. kor, nem, lakhely...
júl. 9. 13:04
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Pl.: itt?
júl. 9. 20:44
 3/6 anonim ***** válasza:
59%
Társkereső?
júl. 10. 08:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt szokták ajánlani, hogy ne keresd, majd megtalál. DE! Járj azért sportolni napi 5-6 órát, és mondd azt, hogy ez semmittevés, vagy szórakozás! Én több, mint 10 éve vagyok magányos, de nem javítok a külsőmön, mert más a hobbim, és így nem is kellek senkinek. Az egyedüllét nem is rossz, csak más elnyomott énjű igáslovak akik irigyek rád, bebeszélték neked, hogy mindenképpen kell pár! Annyi mindent csinálhatsz egyedül, amit egy kapcsolatban majd nem fogsz, vagy ha mégis, akkor számíthatsz a passzív-agresszív bosszúra. Inkább örülj, hogy még nem vagy befogva.
júl. 11. 04:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Először talán döntsd el, hogy akarsz-e vagy csak vágysz rá.
júl. 25. 19:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, én 6 éve magányos vagyok. Vidéken a környezetemben soha nem voltak barátaim mert nem fogadtak el meg csak kihasználtak és felszínesek. Élőben se

nem olyan könnyű barátokat szerezni mert a közösség zárkózottabak és csak a mobilt bámulják mindenütt vagy sietnek vagy más dolguk van, hiába nyitottam az emberek felé nem jött össze egyszerűen érdektelen vagyok. Tehát hiába akarnál nyitni az emberek felé mindegy hogy vidéken vagy nagyvárosban ha meg a közönség nem nyitott! Sajnos máma mindenki csak a munkával törődik és magával az utcán ha látom a társaságot nagyvárosban vagy vidéken legtöbb nem igazi barátság , én ezt tapasztaltam és ritka a valódi barátság. Ha az embernek meg van mindene annak érdek barátai vannak legtöbb esetben , ha meg nincs mindene az embernek akkor az olyan személynek nem hogy barátja de párkapcsolata se nincs. De van olyan is hogy a barát bajban is barát és nem azt nézi hogy meg van mindened vagy nincs, mai világban ritka , nekem nem volt soha igaz barátom sokáig beletörődtem és választom inkább a magányt már hozzá szoktam. Kérdező remélem hasznosak a szavaim.

aug. 2. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!