Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Írsz naplót, blogot?

Írsz naplót, blogot?

Figyelt kérdés
Akár füzetbe kézzel, akár a gépen, akár online?

2024. jún. 28. 00:06
A kérdező szavazást indított:
Igen, kézzel
Igen, pc-n
Igen, online
Más, leírom
Nem irok
Soha nem is írtam
Meg nem írtam, de fogok
Írtam, de már abbahagytam, és megbántam
Írtam, de már abbahagytam, és nem bántam meg
31 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Igen, többfélét is. Ezeket mind kézzel írom, a gépelésnek ilyen módon nincs meg a hangulata.
2024. jún. 28. 00:16
 2/6 anonim válasza:
78%
Én is kézzel írok, próbáltam digitálisan is, nem jött be.
2024. jún. 28. 00:30
 3/6 anonim ***** válasza:
93%

Általánosban végig írtam naplót, közel egy tucat keménykötésű könyv/füzet telt be, folyamatos írással. Aztán gimi alatt kezdtek ritkulni az alkalmak, amikor becsülettel vezettem, aztán annyi kimaradás keletkezett, és nem is tudtam mindent kellően pótolni, hogy már inkább abbahagytam. Utólag bánom, mert akkor kezdődtek az igazán izgalmas, pörgős éveim, és sajnos pont azokról nincsen meg írásom.

Néha gondolkodom azon, hogy belevágjak-e újból, de már nem hinném, hogy lenne hozzá kellő löketem, és nem hagynám abba hamarosan.

2024. jún. 28. 01:01
 4/6 anonim ***** válasza:
86%
Naplót kézzel írok, és csak szakmai blogot, magánéletről nem.
2024. jún. 28. 03:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, telefonon.
2024. jún. 28. 06:42
 6/6 anonim ***** válasza:
90%

Nehezen tudom konzisztensen vezetni, de párszor írtam kézzel füzetbe, még az egyetem első szemeszterében, akkor is csak kulcsszavasan, hogy később többé-kevésbé eszembe tudjanak jutni a dolgok

Ahhoz, hogy érzelmeket dolgozzak fel vagy feszültséget vezessek le, inkább haikukat írok, azt tudom rendszeresen vezetni

Meg van egy "gyönyörű dolgok" listám, ami kb egy hála-lista, csak azokat írom le benne, amik meggyönyörködtetnek vagy szeretettel töltenek el a világban

22/L

2024. jún. 28. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!