Írsz naplót, blogot?
Általánosban végig írtam naplót, közel egy tucat keménykötésű könyv/füzet telt be, folyamatos írással. Aztán gimi alatt kezdtek ritkulni az alkalmak, amikor becsülettel vezettem, aztán annyi kimaradás keletkezett, és nem is tudtam mindent kellően pótolni, hogy már inkább abbahagytam. Utólag bánom, mert akkor kezdődtek az igazán izgalmas, pörgős éveim, és sajnos pont azokról nincsen meg írásom.
Néha gondolkodom azon, hogy belevágjak-e újból, de már nem hinném, hogy lenne hozzá kellő löketem, és nem hagynám abba hamarosan.
Nehezen tudom konzisztensen vezetni, de párszor írtam kézzel füzetbe, még az egyetem első szemeszterében, akkor is csak kulcsszavasan, hogy később többé-kevésbé eszembe tudjanak jutni a dolgok
Ahhoz, hogy érzelmeket dolgozzak fel vagy feszültséget vezessek le, inkább haikukat írok, azt tudom rendszeresen vezetni
Meg van egy "gyönyörű dolgok" listám, ami kb egy hála-lista, csak azokat írom le benne, amik meggyönyörködtetnek vagy szeretettel töltenek el a világban
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!