Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Biztos hogy minden ember...

Biztos hogy minden ember társas lény?

Figyelt kérdés
Anyám például nem érti hogy lehet folyton egyedül lenni, de én ezt szeretem. Nem költöznék őssze senkivel, néha jó egy kis társsaság de ennyi. Nem látom miért jó a párkapcsolat, gyerek stb. Hiányoznak belőlem az ilyen jellegű érzések. Vegytiszta nihil az egész egzisztenciám. Csak vagyok, egyre csak el érzéketlenedem az évek alatt, bár jól eljátszom a "normálist".
jún. 7. 00:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Vannak, akik alapból intrók, van, aki kiábrándult az emberekből.
jún. 7. 00:50
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Az emberi lélek és elme plasztikus, önfejlesztő. Nem ragad bele egy adott állapotba ami a többség szerint "normális". Ha évekig olyan impulzusok érnek, olyan irányba fejlődik a személyiséged, akkor neked a magány lesz a normális, és a társaság a kellemetlen, terhes.
jún. 7. 00:51
 3/11 anonim ***** válasza:
63%
1. [link]
jún. 7. 00:59
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül.
jún. 7. 01:01
 5/11 anonim ***** válasza:
89%
Én szívesen lennék extrovertált, de az emberek többségét taszítom.
jún. 7. 01:08
 6/11 anonim ***** válasza:
28%

Ooooh gyk...

Itt nem érdemes ilyen kérdéseket feltenni, mert konkrétan kibetűzheted hogy évről évre egyre csökevényesebb leszel érzelmileg, és úgy érzed hogy csak játszod a normálisat, de még így is meg fogod kapni a rendkívül kiegyensúlyozott "intróktól" hogy nincs semmi baj az életviteleddel. (amúgy az megvan, hogy az introvertáltság messze nem jelent egyet a remete léttel? nincs? oké..)

Te is tudod, hogy nem lehetsz így boldog. Gondolom nem csak a társas kapcsolatok elől zárkózol el, hanem az élet elől is; stagnálsz, mivel nem küzdesz azért hogy jobb legyen a magánéleted, ezért nincs is sok örömöd. Ha sokáig megragadsz ebben a szürke állapotban, akkor a végén már vágyaid se lesznek, és teljesen bezombulsz.

Kezdj valamit magaddal, amíg nem késő. És nem; nem azt mondom hogy legyen sablon életed házassággal, kutyával, zsalugáteres házikóval, hanem hogy találd meg a helyed a világban, mert igenis társas lények vagyunk.

De nem akarom itt játszani az eszem, végül is ezen kívül a pár mondaton kívül amit leirtál nem tudok semmit az életedről, szóval menj el inkább egy pszichológushoz ezzel az érzelemmentes zombiságodda. Persze csak ha akarsz..

jún. 7. 03:29
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Mint ha magamat hallanám, bár én jól elvagyok társasággal is. :D
jún. 7. 04:48
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Nyílván, ha találnék olyant, akivel összetartozom, akkor másképp lenne, de jelenleg nincs ilyen az életemben.

Én szeretek egyedül kirándulni, nem arról szól az egész, hogy a másik lóhalálában rohan vagy 5 percenként mgállunk, mert pisil.

jún. 7. 06:28
 9/11 A kérdező kommentje:
Engem nem szokott észrevenni az ellenkező nem, töri a f'szom magát hogy felkeltse a figyelmüket, már kamaszként sem tepertem ezért.
jún. 7. 07:30
 10/11 anonim ***** válasza:
58%
Az emberek félreértik a társas lény fogalmát. Nem azt jelenti, hogy muszáj párkapcsolatban élnünk, különben megdöglünk a magánytól, hanem azt jelenti, hogy társadalomban élünk, mint a hangyák, méhek stb. Én se szeretek párkapcsolatban lenni és gyerekre sem vágyok, ettől még társas lény vagyok, sok barátom van, sokat pasizok, sokat járok el otthonról meg ilyenek.
jún. 7. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!