Van itt olyan aki fiatalon veszítette el betegség miatt a párját?
Figyelt kérdés
Röviden leírná hogyan sikerült túltennie magát rajta? (Ha sikerült) vagy hogy mi segített neki?
Nekem 43 éves korában ment el a barátnőm daganatos betegségben már 2 éve lassan. De nem érzem hogy javulna vagy jobban lennék.
máj. 31. 14:26
1/2 anonim válasza:
Ajánlom, hogy keress egy gyászfeldolgozó csoportot, vagy ebben segítő szakembert. Én jelenleg járok egy csoportba, és szerintem sokat segít. Az én párom nem halt meg, "csak" elhagyott, de úgy éreztem hogy én halok bele, ha nem segít valaki. Jobbulást kívánok neked!
2/2 anonim válasza:
Párom halt meg,alvás közben repedt meg a szíve. 35 éves volt.Nem voltam mellette,sajnos...
Meleg férfi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!