El vagyok keseredve, valaki beszélgetne velem?
Pszichológus: a helyi családsegítőkben szokott lenni ingyenes lehetőség;
Prioritás felállítása lenne a fontos: mi a legfontosabb, hogyan lehetne elkezdeni megoldani? A vállalkozás helyébe milyen alternatíva lehetséges? Kapcsolati háló figyelembe vétele lehetséges-e, mint segítség-lehetősége?
A Helyi családsegítő is esetlegesen tudna valamilyen segítséget adni (anyagi).
Az eddigi út nem jó ezek szerint, akkor máshogyan, ellentétesen kellene megközelíteni a dolgot. Ha gondolod írj, meghallgatlak! (F)
Nem vagy annyira egyedül ezekkel, ha ez segít.
Nekem vállalkozásom sose volt, de amikor 20-22 voltam, eléggé kietlen volt az életem. Faterom meghalt, barátoktól kellett elköltöznöm, munkalehetőségen se volt, és egy szem érettségivel kellett a kis városban munkát találnom, mert konkrétan nem volt pénz. És igen, el kell vállalni a legótvarabb cuccokat is, ha tényleg nincs pénz. Emellé elég depressziós voltam, illetve alkohol problémáim is jelentkeztek, szóval nem volt egy leányálom.
Nincs gond, ha a szüleidnél laksz, ha szerencsés vagy, segítenek ezekben az időkben.
Én pl egy csomó fekete munkát vállaltam, legtöbbször takarítást, gyári munkát. Most már azért van egy normálisabb irodai munkám, ahol kb 3 éve vagyok, van lehetőségem spórolni. Remélhetőleg eleget félre tudok tenni a továbbtanulásomra, amit idén szeptemberben kezdenék. Ha nem, akkor jövőre.
De ahhoz, hogy átlássam, hogy tényleg mit szeretnék csinálni, meg kellett éljem ezeket.
Utólag nem volt rossz, mert hiteles embernek érzem magam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!