A nőknek mért az unszimpatikus stilus a jó?
#3: "volt egy lány" - ebből hogy következik a másik 5 millió viselkedése, ízlése, személyisége? 1 darabnál volt ilyen, oké. Ott a többi, nem állt meg az élet ennyitől.
Anyád is egy nagyképű, jó színészhez ment hozzá aki szeret gúnyolódni? Mert ha nem, akkor nyisd ki a szemed ahelyett, hogy az agyad szűkül befelé és a neten terjeszted az incel hülyeséget.
"Volt egy lány,én azt hittem róla hogy ő rendes és akkor olyan férfi kell neki,kérdezrem tőle,van barátod?mondta,nincs de nem is akarok,aztán rá egy hétre összejött egy sráccal,akiről hallottam ezt azt,2-en 3 an megvertek egy srácot,meg ilyen pozitįv dolgokat"
És? Ebből miért következne, hogy a lány is hallotta ezeket a dolgokat? Pláne miért következne, hogy tetszettek neki ezek a dolgok? Pláne miért következne, hogy bármi köze is volt a valósághoz annak, hogy te "hallottál dolgokat"?
"volt egy lány" oké. várom már a napot amikor nem írnak ki férfiak általánosító kérdéseket a komplett női nemről egy lány miatt.
amúgy meg itt senki sem tudja hogy mi történt, még te sem. hallottál egy pletyit, és most erre alapozol mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!