Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » A nőknek mért az unszimpatikus...

A nőknek mért az unszimpatikus stilus a jó?

Figyelt kérdés
Azt szeretik egy férfiba ha nagyképű,szeret gúnyolódni,jól tud színészkedni stb
2024. máj. 25. 14:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
Nem lehet mindenkire általánosítani ezeket. A szó amit használni akartál: "antipatikus".
2024. máj. 25. 14:32
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
A nőknek nem az. Maximum akadnak olyan nők, akik igen. Bár ezen esetek többségében sem arról van szó, hogy ezen tulajdonságok bejönnének neki, hanem hogy egyébként más tulajdonságai elég pozitívak számára, hogy ilyen negatívumokat elnézzen neki.
2024. máj. 25. 14:36
 3/12 A kérdező kommentje:
Volt egy lány,én azt hittem róla hogy ő rendes és akkor olyan férfi kell neki,kérdezrem tőle,van barátod?mondta,nincs de nem is akarok,aztán rá egy hétre összejött egy sráccal,akiről hallottam ezt azt,2-en 3 an megvertek egy srácot,meg ilyen pozitįv dolgokat
2024. máj. 25. 14:38
 4/12 A kérdező kommentje:
Addig értem,de mért fontosabb egy nőnek hogy egy férfi magabiztos jo színész és ez pl fontosabb neki mint pl hogy a krapek amúgy verőlegény
2024. máj. 25. 14:40
 5/12 anonim ***** válasza:
84%

#3: "volt egy lány" - ebből hogy következik a másik 5 millió viselkedése, ízlése, személyisége? 1 darabnál volt ilyen, oké. Ott a többi, nem állt meg az élet ennyitől.

Anyád is egy nagyképű, jó színészhez ment hozzá aki szeret gúnyolódni? Mert ha nem, akkor nyisd ki a szemed ahelyett, hogy az agyad szűkül befelé és a neten terjeszted az incel hülyeséget.

2024. máj. 25. 14:43
 6/12 anonim ***** válasza:
53%
EZT azok a férfiak állítják, akik túl hülyék egy kapcsolathoz. A nöknek nem bunkó, nagyképü valaki kell, ez csak mese.
2024. máj. 25. 14:56
 7/12 anonim ***** válasza:
95%

"Volt egy lány,én azt hittem róla hogy ő rendes és akkor olyan férfi kell neki,kérdezrem tőle,van barátod?mondta,nincs de nem is akarok,aztán rá egy hétre összejött egy sráccal,akiről hallottam ezt azt,2-en 3 an megvertek egy srácot,meg ilyen pozitįv dolgokat"

És? Ebből miért következne, hogy a lány is hallotta ezeket a dolgokat? Pláne miért következne, hogy tetszettek neki ezek a dolgok? Pláne miért következne, hogy bármi köze is volt a valósághoz annak, hogy te "hallottál dolgokat"?

2024. máj. 25. 15:06
 8/12 anonim ***** válasza:
95%

"volt egy lány" oké. várom már a napot amikor nem írnak ki férfiak általánosító kérdéseket a komplett női nemről egy lány miatt.

amúgy meg itt senki sem tudja hogy mi történt, még te sem. hallottál egy pletyit, és most erre alapozol mindent.

2024. máj. 25. 15:15
 9/12 anonim ***** válasza:
26%
Ezt csak addig szeretik, amíg meg nem csapja 1-2, aztán meghúzzák magukat, mert abból a körből már nem tudnak kilépni.
2024. máj. 25. 15:35
 10/12 anonim ***** válasza:
67%
Max bizonyos nőknek jön be, ne általánosíts.
2024. máj. 25. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!