Van olyan ember akitől kérdeznek a lányok a társkeresőn?
Esküszöm mintha egy nyomozó lennék vagy egy mesterséges intelligencia aki csak folyamatosan gyártja a kérdéseket amikre kibüfögnek valamit. Mi ennek az értelme? Hogy akarják megismerni így a másik oldalon lévő embert? Mert úgy gondolom, hogy sehogy. Vagy már mindenki ilyen retardált, hogy azt se tudják, hogy hogy épül fel egy beszélgetés? A legtöbbnek kb hobbija sincs, van akinek munkája sincs de úgyse csinál semmit? Mit csinálnak akkor? Egész nap csak férfiak kérdéseire válaszolnak?
Bocsánat, most felhúztam magam.
Sok férfi ír, de nem úgy veszem észre, hogy érdekelném őket. Néha a "hogy vagy" kérdés után meg is szakad. Ugyanazt a szemetet írják mindenkinek. Aki meg komolyan gondolja, az meg elijeszt. A minap írta az egyik, hogy meglátogat a munkahelyemen🙉. Éjszakás voltam (ápoló). Nem is tudom, hogy gondolta, hogy odaviszek egy férfit.
Akkor végre megismertem egy normálisat, erre letiltott. 😅
Hát nem a Facebook társkeresőn kell próbálkozni, ahol szolárium- és nem szoláriumbarnított unatkozó ribik nagy számban vannak, akik élvezik, hogy figyelnek rájuk, amíg élőben meg nem látják őket, hogy a kapanyél kilóg a szájukból. Ez más társkeresőkre is igaz lehet.
Egyébként, ha csinálsz magadról egy pár előnyös képet, meg valami rövid frappáns bemutatkozót, nem lehet, hogy elkezdenek a lányok is érdeklődni majd irántad?
Mellesleg kultúránkban hagyományosan a férfi udvarol a nőnek, és nem fordítva. Lehet, hogy határozottabban kéne a tettek mezejére lépned. Lehet, csak arra vár a csaj, hogy mikor hívod randira.
Sajnos van olyan, igen:
"Mikor volt utoljára kapcsolatod?"
"Mivel foglalkozol?"
"Fontos kérdés: Melyik nap lenne holnap, ha tegnap 5 nappal szerdát követő nap előtt voltunk?" ( Igen, ezt IQ tesztnek szánta, ezzel indított rögtön a köszönés után)
"Képeket és videókat adok el magamról, érdekel?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!