Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hétvégi depresszió ellen tippek?

Hétvégi depresszió ellen tippek?

Figyelt kérdés

Semmi motivációm magamhoz sem mert ugyse lát senki. Ugyse érdeklek senkit akkor se hola bomlanék lefelé.

Olyanok maradtak csak meg barátok akik külföldön vannak vagy családosak és sokmindent amugysem tudok velük mit kezdeni. Csethez sincs kedvem velük.

Minden hétvégèn a csend vár, ha elmegyek valahova egyedül vagyok, nem jön be egy program sem, ki is nottem már abbol is hogy egyedül legozzak otthon, ezek miatt rámjön a reményvesztettség kilátástalanság depresszió. De kilépni az ajtón sincs értelme. Nem egyszer bántam már meg, hogy minek indultam el is. Meg igy az életnek sincs értelme.

De amugy a depressziónak sincs értelme, és idegesít, hogy rámtelepszik, mint egy lepra.

2024. ápr. 19. 17:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Én mostanság ilyent használok:

[link]

Előtte Silant használtam, azelőtt meg Silan Aromatherapyt.

Én is az ár miatt mentem lefelé "minőségben", de egyébként nagy kulonbséget nem érzek, árban meg majdnem harmada az eddig használtnak.

Tomi mosoport használok, ha meg gyorsan kell mosni, akkor folyekony mososzerből Perwoll renewot ( Lila szinü) Kicsit drága, de amellé meg nem haszználok öblitőt, jo illata van amugy is.

Előtte egyébként probálkoztam több fajta cuccal is, de volt olyan, aminek nem volt illata, volt ami nem mosott ki rendesen. Szoval jahm, elég nagy szarakodás találni jót.

Egyébként ha neten megrendeled, egyszerre soknak tunik, de hosszu távon nagyobb a spórolás, ha a bolti ár alatt tudsz rendelni.

2024. ápr. 20. 12:44
 22/25 anonim ***** válasza:
Hú srácok nekem majdnem kellett mosópor a gatyámhoz. Megfáztam és most tartok abban a szakaszban hogy nem kell pisilnem, de amikor kell, hirtelen rámjön és alig tudom visszatartani. Na ezt képzeljétek el nyílvános helyen úgy hogy alig bírtam ki azt a 2 percet amíg eljutottam a wc-re. Folyamatosan az járt a fejemben hogy akkor én ott most bepisilek és majdnem nekem is szüksegem volt mosószerre. :D
2024. ápr. 20. 13:11
 23/25 anonim ***** válasza:
Lehet venni inkontenancia betétet, férfi es női is van. Elég gáznak hangzik, de ilyen esetben jo lehet, ha van rajtad, és annyira nem is draga, mint a szegyen:D
2024. ápr. 20. 13:16
 24/25 anonim ***** válasza:
23 ez jó tipp.
2024. ápr. 20. 13:27
 25/25 anonim ***** válasza:
Vodka.
2024. ápr. 29. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!