Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » A zárkózott, csendes, visszahú...

A zárkózott, csendes, visszahúzódó embereket általában nem kedveli a többségi társadalom? Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Szerintetek is kivannak közösítve ezek az emberek vagy nem? Legalábbis a nagyrészük? Ennek szerinted mi az oka? Ha te nagyhangú, beszédes stb. típus vagy, hogyan vélekedsz róluk?

2024. márc. 7. 15:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
3%
Na, jöttek a mínuszolók...
2024. márc. 8. 07:31
 22/26 anonim ***** válasza:
19%

Én nagyon nyitott, beszédes vagyok, mégsincs egy barátom sem.

Szerintem a külső határozza meg, kit közösítenek ki és kit nem. Én még sosem láttam olyat, aki magányos és kiközösített lenne, ellenben jól néz ki.

2024. márc. 9. 20:38
 23/26 anonim ***** válasza:
31%
22# Én jól nézek ki, mégis kiközösítenek.. A sok rákos csíra..
2024. márc. 10. 01:39
 24/26 anonim válasza:
73%
A 20 hoz : azért az igencsak sekélyes beszélgetés lehet, ha valamennyi téma ebben merül ki.
2024. márc. 10. 20:07
 25/26 anonim ***** válasza:
73%
Egy bizonyos kor és értelmi szint fölött nem. Tehát oviban, iskolában még ez megy, meg olyan munkahelyeken, ahol tahó emberek dolgoznak, de én a felnőtt, értelmiségi világban ezt már nem tapasztalom.
2024. ápr. 11. 13:35
 26/26 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem ez ennél összetettebb kérdés.

Először is Magyarországon rengeteg frusztrált, löttyedt, boldogtalan ember van. Az ilyenek nyilván egy csendesebb, gyengének tűnő emberen fogják levezetni a feszültséget.

Aztán ahogy 22-es is írta, egy vonzó embert is nagyon ritkán közösítenek.

Aztán igen..Magyarországon az emberek locsog feleslegesen, és sokszor olyan emberek társaságát keresi, akik "szórakoztatóak".

Én csendes vagyok, visszahúzódó, ezért néha tévesen azt feltételezik, hogy lehet velem kötekedni.

Személy szerint rosszul vagyok az ilyen "társaság középpontja vagyok" emberektől meg azoktól, akik képtelenek szűrni azt a sok információt, ami kijön a szájukon.

2024. ápr. 12. 05:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!