Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » 40 évesen még nem volt nőm és...

40 évesen még nem volt nőm és nem jövök rá az okára?

Figyelt kérdés
gyakorlatilag mindenféle férfit láttam már nővel,ezért se értem
2024. jan. 5. 16:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
86%
Èn ezt sose èrtettem. Mivel meleg vagyok, nem èrdekeltek a nők ès nem is ismerkedtem velük. Sokszor gondolok arra, ha bezzeg hetero lennèk milyen könnyű dolgom lenne... Vicces mert ìgy is volt kamaszként egy duci nagyon kedves ilyen igazi felesègnek való csaj aki belèm volt zúgva. Ami viszont meglepő hogy kèsőbb volt mèg egy csaj akinek nagyon szèp arca ès alkata volt akire azt mondanád hogy egy igazi bombázó ès ő is belèm volt zúgva. Hozzáteszem teljesen átlagos vagyok. Melegként meg 25 èvesen jött össze, ki èrti ezt..🤷‍♂️
2024. jan. 6. 06:03
 22/27 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez fura, jó én hetero vagyok, de abból kiindúlva hogy elvileg a férfiak jobban ekresik a testi kapcsolatokat, azt gondoltam a melegeknél emiatt könnyebben kerülnek úgymond kémiailag egy hullámhosszra.
2024. jan. 6. 06:09
 23/27 anonim ***** válasza:
86%

"Kérdező, valamiért nem válaszoltál az 1esben feltett kérdésre."

Miért, eddig válaszolt bármelyikre is? :D

2024. jan. 6. 07:12
 24/27 anonim ***** válasza:
63%

Nem, ha férfinek születik valaki, sokkal nehezebb dolga van.

Ha felmegy egy társkeresőre, és jól néz ki, akkor sem fog ráírni senki.

Max, ha nagyon fullos, talán pár átlagos vagy ronda nő ráír.

Melegeknél, ha elmúltál 35 éves, senkit sem érdekelsz.

Nők.

Ha elmúltál 35 éves, átlagos vagy még akkor is fognak tucatjával írni neked a jobb pasik is.

Még akkor is, ha gyereked is van.

Nőnek az élet minden területén könnyebb.

Ha egy nő a szüleivel él, mentálisan beteg, azt is könnyebben elfogadják, ha egy férfiről ez kiderül senki nem akar vele ismerkedni.

2024. jan. 6. 11:25
 25/27 anonim ***** válasza:
51%

" Nőnek az élet minden területén könnyebb."

Alig vagy retardált!

A kérdező meg elkésett! Egy későn érő is össze tud szedni legkésőbb 18 éves korára egy barátnőt komoly kapcsolatra! 4 év középsulis bénázás, depizés, majd próbálkozások hada után...

2024. jan. 20. 22:18
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezz meg egy nőt 35-40 évesen, ha felregel egy társkeresőre hány férfi fog neki írni, és ha, egy férfi teszi ezt.

Egy férfi, ha 30as, jól néz ki, de csóró, akkor se kell.

Ellenben egy, 40 éves két gyerekes anyának még a gyerekét is eltartja egy két lúzer pasi, hogy pynához jusson.

2024. jan. 21. 00:04
 27/27 anonim ***** válasza:
Menj fesztivalozni
2024. márc. 15. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!