Ha egyedül akarok lenni és meditálni fél évet - ez elítélendő?
Kb egy normális barátom volt az elmúlt években, de túlterhelődtem ezidő alatt (együtt dolgoztunk stb). Most írtam neki hogy részemről vége, mert inkább egyedül gyakorolom a meditációt itthon. Viszont rosszul érzem magam. Egyrészt azért mert így az ünnepeken támadtam így rá ezzel, másrészt mert ki is töröltem magam (vissza se tud íri), és azért is mert a meló amit nyomtunk 2 emberes (szóval helyettem vagy lesz más, vagy neki tiszta gáz lesz).
Szóval egyszerűen kiléptem a helyzetből, mert tuti írt volna valami amivel vissza tartott volna. De nekem most az kell egyedül legyek és meditáljak. Ezt így levezettem neki is. Tehettem volna mást is még? 💩ember vagyok így?
Na mindegy majd kimeditálom a hülye gondolataim. Nem is tudom minek írtam már ki, mert senki nem láthatja át ezt az egész helyzetet. Csak rosszul éreztem magam.
Köszönöm a választ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!