Mivel és hogyan telik a szilveszter estétek ?
29, igen, igazad lehet , egyre többet gondolok én is erre már. Nem természetes ez és már annyira kivagyok.
A csalódástól rettegek, hogy szerelmes leszek és egymagam maradok a végén. Mint pár éve , amit alig tudtam kiheverni. Talán jobb lenne,ha nem mennék így bele semmibe.
Enis igy vagyok vele vagy legalabbis voltam
23 eves koromm ota nem ismerkedek
Aki tetszik azt messzirol elkerulom, nem foglalkozok vele
Ha szerelmes leszek bele azt mondogatom magamnak hogy ennek az egesznek semmi ertelme
Addig mondogatom amig el nem hiszem
#3/27 vagyok
Örülök, hogy jól kezdődött az éved. A fáradtság oka lehet esetleg a túl gondolás, stressz. Ha hajtós volt az év végéd, akkor a szervezeted most kompenzálná valószínűleg a kiesett pihenést.
Vitaminokat mindenképp szedj! Tudod C,D együtt szedve stb. Persze orvos véleményt is kérj ki az a tuti.
Ne félj az újtól! Próbáld meg az ismerkedést/randizást! Ahogy írták előttem, nehogy vissza gondolva az legyen mi lett volna, ha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!