Hiányzik a szerelem érzése,nem akarom újra a régi életemet,se a régi énemet.Mit tanácsoltok?
Mintha magamat olvastam volna.
Lassan négy éve,hogy elhagytak,az,aki eddig a legnagyobb szerelmem volt.Újabb ismerkedéseim pedig nem jártak sikerrel.
Szép lassan kihűlt a szívem,és már átnézek az embereken. Iszonyat csalódás és kriptaélet,ami a sorsom 2020 tavasza óta.
Pedig szerettem, megtettem mindent, sőt elnéztem sok mindent.Talán nem kellett volna...
ami hiány, szükösség, és ebből az állapotból amig ebben vagy, addig nem nagyon tudnak beérkezni a csodák amire vágysz.
kérdezd meg magadtól, hogy mi az ami boldoggá tesz? és kezdj ezirányú gondolatokkal foglalkozni.
Ha azt érzed, hogy a gondolataid nem azok körül forog amit szeretnél, tehát rosszul érzed magad, akkor nem a jelenben vagy, kezdj az ellenkező irányba menni a pozitiv oldalra helyezd a figyelmet, amire vágysz amit szeretnél, ezeken kezd el
4-es
"A szerelem érzése mindig váratlanul érkezik"
Nem mindegy azért hogy pár éven belül vagy 80 évesen fog rád találni,amikor már szeretkezni sem leszel képes.Ja igen a testiséget fiatalon kellene megélni,de hogyan amikor még nem talált rád a szerelem?
ma 17:17
" mi az ami boldoggá tesz?"
Romantikusoknak egyedül a "szerelem az egyetlen lélek donor"
4-es: Én többször voltam életemben szerelmes. Nem feltétlenül lesz belőle kapcsolat és nem feltétlenül szerelemre alapozódik sok kapcsolat.
A kérdező is lehet, akkor és abba lesz szerelmes, akivel nem teljesedhet be a dolog. De attól még boldog lehet valakivel, akit szeret (nem feltétlenül lángoló szerelemmel).
ma 11:16
Ha mindkétfél beleadna 110%-ot akkor szerintem minden okés lenne,de azért ez eléggé megterhelő mindkét félnek,ezért nem is birják sokáig.
amig a hiányon kattogunk addig azon a frekvencián vagyunk és nem tud tágulni a tér körülöttünk, hogy jobb legyen, mert folyton a figyelem azon van amit nem szeretnénk, ahelyett, hogy arra figyelnél amit szeretnél elérni. Igy épülnek ki az új idegpályák, mert igy ahogy most vagy folyamatosan a régi pályán futsz, és mész vissza a régi beidegződések járta útra.
A társ azért kell idézőjel, mert egy tükör abban, hogy megmutassa, mi az árnyoldalunk, mi az amivel dolgoznunk kell.
Ideje feldobni pár kérdést, hogy mit szeretnél, mi a célod, mire vágysz, és ezek körül forogni inkább a figyelmednek hm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!