Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nem birom elviselni a magányt....

Nem birom elviselni a magányt.Van ebből ki út?Nincsen senkim!Munka után mindig csak egyedül vagyok.Mindig rossz kedvem van.Ki lehet ebből mászni?34f

Figyelt kérdés
2023. nov. 19. 19:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%
#10 látod én még csak csúnya és kövér sem vagyok. Ez nem azon múlik. Simán olyan szinten félénk vagyok, h képtelen vagyok bárkit is leszólítani. Ez fiatal korban nem volt gáz, mert suliban mindig volt egy társaság, ahová tartoztam, jöttek mentek az emberek, de felnőttként ez maga az instant magány.
2023. nov. 19. 21:50
 12/16 anonim ***** válasza:
34%

Na és minek vagy félénk? Mi tart vissza?

Ha nem változtatsz ezen, ez így marad örök életedre. Környezetemben van pár ember, akik felett elszaladtak az évek, beleöregedtek, mert csak várták hogy magától megoldódjon a probléma, de nem úgy lett.

2023. nov. 19. 22:16
 13/16 anonim ***** válasza:
90%
#12 huh hallod arra nem is gondoltam, h lehetnék bátor is. De hülye vagyok! Mától megváltozik az életem, kösz! :D
2023. nov. 20. 06:57
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

13

"h lehetnék bátor is"

Persze hogy lehetnél, de még sem leszel az, mert beszari vagy, ilyennek születtél. :P

2023. nov. 20. 17:45
 15/16 anonim válasza:

Ha csúnya és kövér akkor is lehet ismerkedni.Megannyi módja van és adott is hozzá néhány online kommunikációs felület.

Itt senki nem fog empátiat mutatni veled szemben.Sajnálom a nyers fogalmazást.Tudom milyen és mit érzel.Próbálj ki valamit ahol társaság van.Én sétálni szoktam bár az sem segít mert tudom a végén úgy is egyedül maradok! :(

2023. nov. 21. 15:24
 16/16 anonim ***** válasza:

10 - "Ha csúnya és kövér vagy, akkor alig van esélyed ismerkedni."

Minden szubjektív és viszonylagos. Ki kell mozdulni a megszokottból és a négy fal közül, akkor sokkal több lesz a lehetőség.

2023. nov. 21. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!