Régóta magányos vagy?
Én a barátok hiánya miatt lettem magányos. Van aki megszakította velem a kapcsolatot, mert hamarabb lett munkahelyem, mint neki. Van akinek családja lett és hiába próbálkoztam, érdeklődtem, már nem volt rám kíváncsi. Illetve voltak akikkel csak addig tartott a "barátság" míg egy munkahelyen vagy tanfolyamon voltunk.
Úgyhogy nagyon magányos vagyok évek óta. :(
Tapasztaltam, hogy felnőttként már nehéz új barátságokat kialakítani. Mármint ami valós. Nem netes írogatás.
29N
Nem kifejezetten régóta, talán 3 éve, inkább az a része visel meg, hogy hirtelen volt a nagy váltás, mert határozottan rövid időn belül kopott el az összes barátság.
Van, akivel azért ért véget, mert férje lett, és onnantól kezdve rám már sosem volt ideje. Az általa is javasolt találkozásokat is rendre az utolsó pillanatban mondta le.. néha gázos indokkal, a végén már csak annyit mondott, hogy "még sincs időm".
Volt, aki nálam érdekesebb barátokat talált, aztán már vissza sem írt többet, pedig előtte gimiben mindig számíthattunk egymásra, és mindig egymásnak mondtuk el először a komolyabb dolgokat.
Olyanok is akadtak, akikkel azért ért véget, mert nekem több sikerem volt az egyetem körül, és rendszeresen kaptam érte tőlük a megjegyzéseket. (pedig sosem én hoztam fel a témát, és akkor is odafigyeltem, hogy ne toljam túl)
Meg a klasszikus eset, amikor első pillanattól fogva megvan a remek összhang, tudunk poénkodni, komoly témákról is beszélni, de a barátság abban a pillanatban szűnik meg létezni, hogy véget ér a közös tanfolyam, munkahelyváltás történik, vagy valami hasonló.
Szóval barátok terén nagyon magányos vagyok én is :c pedig lenne is ilyesmire igényem, kedvem, de felnőttként tényleg nehéz tartós barátságokat szerezni, ami több a netes írogatásnál.
Párkapcsolatom sosem volt még, de arra pl. nem is tudom, készen állok-e már.
23/L
Igen is ,meg nem is.
Sok ember között mozgok ,de az igazi règi jó barátok mind szètszèledtek a világban.
A családos èlet remek dolog ,de vannak olyan dolgok amiket a barátokkal kellene inkább megbeszèlned.
Ezt úgy hívják társas magány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!