Akinek nincs senkije és kórházba kerül ki viszi be neki a cuccait?
Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy rosszul leszek az utcán,mentőt hívnak rám bevisznek a kórházba de egyedül élek nincs barátnőm,barátaim,családom ki fog nekem behozni pizsamát,ennivalót,innivalót, fogkefét,stb.?2023. okt. 19. 19:47
21/21 anonim válasza:
Rendben van kérdező, de már én sem hittem el egyáltalán, hogy nekem sikerülhet egyáltalán egy párkapcsolat...
48 éves voltam és igencsak csodálkoztam azon, hogy mégis. Nélküle már tényleg nem számíthatnék senkire. Stabil támaszom.
Szinte bármikor segít, krízishelyzetben mellettem van mindenképpen.
És egy kicsit a szerencsének köszönhetem. (A nagyon erős megérzésemre hallgattam és bejött.)
17-es válaszoló voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!