Van más olyan ember is, aki teljesen (!) egyedül maradt fiatalabban?
Én 34 éves vagyok, senkim sincs. Se egy rokon, se egy barát, haver, barátnő, senki. Grafikus vagyok, egy külföldi cégnek dolgozom otthonról, így a munkatársakat se ismerem. Apám halála elött vele sok időt töltöttem, vele megbeszéltem a dolgokat. Azóta nincs kivel. Eleinte nem is esett le annyira, hogy egyedül vagyok, csak amikor műtétre kellett nemrég mennem, kérdezték, hogy Apám száma jó-e kontaknak? Mondtam, hogy nem, töröljék ki, de kértek másik nevet, számot, én meg mondtam, hogy nincs más akit értesíteni lehetne. Elég furcsa helyzet volt. Akkor döbbentem rá, hogyha lesz velem valami, a kutyát nem fogja érdekelni kb.
Ui: Apámnak nem voltak rokonai, az ő szülei megszakították a kapcsolatot mindenkivel valami miatt és úgy nőtt fel, hogy nincsenek rokonok. Anyámat sose ismertem, lelépett, nem beszéltünk soha róla.
Baratkozni senki se akar velem. Innen az oldalrol is talalkoztam mar 6 emberrel akiknek szinten nem voltak baratai. 2 mlm termeket akart eladni, 3-rol kiderult hogy azert vannak baratai, csak most rosszban vannak vagy kulfoldon, 1 meg hasonlo volt mint en. Aztan mindegyik lerazott, nem valaszoltak tobbet az uzeneteimre. Ja volt megegy regebben, aki szakdolgozatot irt es en voltam az alanya tudtomon kivul. Aztan kiderult persze.
Csajoknak nem jovok be. Nem, a tulsulyosaknak se akik panaszkodnak hogy sose lesz pasijuk es sirnak. Ok is elhajtanak, majd tovabb sirnak.
Ha gondolod, én segítek neked szociális hálót építeni!
Budapesti vagy?
Remélem, hogy aktuális még a kérdésed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!