Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy tudnék elaludni? Bevált...

Hogy tudnék elaludni? Bevált tippek?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy depressziós vagyok és szándékosan sokat alszok nap közbe csak hogy ne gondolkozzak ne kattogjak annyit, eljön az este le fürdök le fekszek nem akarok telefonozni csak aludni de persze nem bírok……
2023. okt. 4. 22:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
14%
Otépé libakupa mets, - ha megy a tyilivízorban - és ráállsz, - garantált, hogy 15 percen belül alszol!
2023. okt. 4. 22:17
 2/14 anonim ***** válasza:
91%

Vannak valeriánás elalvás segítő étrendkiegészítők. Nekem segített az egyik mikor agyalós szorongós nem alvós időszakomat éltem.

Napközbenre is mehet citromfű tea, magnézium meg ilyesmi hátha...

Sajnos mindenkinek van egy alvásigénye, nem lehet nonstop aludni...

2023. okt. 4. 22:18
 3/14 anonim ***** válasza:
34%
verd ki és játssz hajnali 3-ig, nekem beválik
2023. okt. 4. 22:19
 4/14 anonim ***** válasza:
93%
Hát, én nem vagyok depressziós, meg nem alszom napközben, szóval nem hiszem, hogy ugyanabban a helyzetben vagyunk, én szimplán túlpörgök és nem áll le az agyam, viszont az utóbbi időben berakok általában Spotifyon egy baba altatózenés listát, és arra simán bealszom percek alatt :DDD Előtte olvasni szoktam, az is lenyugtat.
 5/14 anonim ***** válasza:
75%

A telefonozás a legrosszabb, a kék fény eltolja a bioritmust, csökkenti a melatonin szintet ami az alváshoz szükséges.

Amúgy nem akarsz valamit érdemben kezdeni az életeddel, csak elbújsz és alszol? Az még nem oldott meg semmit.

6/14 anonim ***** válasza:
90%
Napközben ne aludj: próbáld elfoglalni magad, mozogj sokat, az sokat javít a közérzeteden. Így estére kellőképpen elfáradsz és gyorsabban elalszol. Ha nem megy, próbálkozz fél tabletta Imovane-nal lefekvés előtt!
2023. okt. 4. 22:29
 7/14 anonim ***** válasza:
Energiádat vezesd le bárhogy, akkor majd fogsz tudni aludni.
2023. okt. 5. 02:31
 8/14 A kérdező kommentje:
Pár nappal ezelőtt körbe sétáltam a fél várost, ugyanúgy hajnal 4 kor aludtam el
2023. okt. 5. 12:55
 9/14 anonim ***** válasza:
Mert akkor meg túlpörgetted magad, attól se lehet mindig elaludni.
2023. okt. 5. 17:10
 10/14 anonim ***** válasza:

Kevesebbet egyél, attól is jobban alszol az energiaveszteség miatt.

De inni azért igyál.

2023. okt. 5. 17:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!