Ez miert van es hogyan tudnek tenni ellene?
Roviden megfogalmazva lanyokkal kapcsolatos,nem tudok "csajozni" es mar emiatt tele vagyok gyulolettel es rohadtul kezdem elegem lenni ebbol az egeszbol.
Szoktam edzeni,adok magamra,de megis ugy kezelnek,mint egy darab sz*rt. Nem kellek nekik,lekoptatnak,kikosaraznak,meg beszologatnak/beegetnek mindenki elott,mert most teszik a fejuket es,hogy menonek erezzek magukat.
Masert bezzeg konkretan megvannak halva,mas nem szenved ilyen problemaval,sot,azzal van akivel szinte akar. En miert nem lehetek ilyen? Miert? Foleg h jo ideje probalok tenni erte es semmi latszatja nincs,mas meg sz*rt nem dolgozott magan. Rajtuk mit kell enni? Mast nem latok csak,hogy ezekre az felvago bunko gyokerekre hajtanak,az ilyen sz*rba se van nezve holott meg azok se néznek ki teljesen jol es semmivel nem is kulonbek tolem.20 eves vagyok es ez ment mindig is egesz eletembe.
Mit tudnek tenni ellene mert,mar nagyon ki van a tokom,es mar kezdek beleorulni.
Johettek azzal,hogy onbizalomhiany…jo,es ha lenne mit mondjak neki? Ha ugyanugy megprobalnek leallni szerepelgetni,akkor engem rohognenek ki meg egetnenek be…akkor en kerdezem,mas mi a lof*szt tud,mond,csinal amit en nem?
A beszologatos,trollkodo kommentek meg haggyanak beken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!