Szűz nőknek mennyire hiányzik a testi kontaktus?
Figyelt kérdés
Most ne a szexuális indíttatású érintésre gondoljatok.
Ölelés, simogatás, arcra puszi ilyenek. Hány éves korig lehet meglenni nélküle hogy valaki depis legyen?
2023. szept. 24. 22:51
11/17 anonim válasza:
#8:
Köszönjük, Incelke, menj aludni.
12/17 anonim válasza:
Én ugyan nem vagyok már szűz, de így sem szeretem se az ölelést, se a puszit. Sosem szerettem. Úgyhogy sosem hiányzott.
Változó ez mindenkinél... Én életem végéig is meglennék nélküle, más meg depressziós emiatt. Nem vagyunk egyformák.
N
13/17 anonim válasza:
Nagyon bújós alkat vagyok, így a felsoroltak mind iszonyúan hiányoznak, de már beletörődtem, hogy többé nem lesz bennük részem.
15/17 anonim válasza:
Nagyon hiányzik az ölelés, simogatás és minden, de nincs olyan hogy meddig bírnám ki, azt sem gondoltam volna soha hogy ennyi ideig nem lesz szerelmem, de mégis így alakult.
16/17 anonim válasza:
Az utolsót mintha csak én írtam volna... Nálam is így alakult.
17/17 anonim válasza:
Ennyi perverz bunkót... Gondolom annyira nektek se jó a nemi élet ha itt élvezkedtek ilyen kérdéseken...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!