Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szűz nőknek mennyire hiányzik...

Szűz nőknek mennyire hiányzik a testi kontaktus?

Figyelt kérdés

Most ne a szexuális indíttatású érintésre gondoljatok.

Ölelés, simogatás, arcra puszi ilyenek. Hány éves korig lehet meglenni nélküle hogy valaki depis legyen?

2023. szept. 24. 22:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%

#8:

Köszönjük, Incelke, menj aludni.

2023. szept. 25. 06:12
 12/17 anonim ***** válasza:
70%

Én ugyan nem vagyok már szűz, de így sem szeretem se az ölelést, se a puszit. Sosem szerettem. Úgyhogy sosem hiányzott.

Változó ez mindenkinél... Én életem végéig is meglennék nélküle, más meg depressziós emiatt. Nem vagyunk egyformák.

N

2023. szept. 25. 15:48
 13/17 anonim ***** válasza:
29%
Nagyon bújós alkat vagyok, így a felsoroltak mind iszonyúan hiányoznak, de már beletörődtem, hogy többé nem lesz bennük részem.
2023. szept. 25. 23:39
 14/17 anonim ***** válasza:
13 miért?
2023. szept. 28. 20:10
 15/17 anonim ***** válasza:
Nagyon hiányzik az ölelés, simogatás és minden, de nincs olyan hogy meddig bírnám ki, azt sem gondoltam volna soha hogy ennyi ideig nem lesz szerelmem, de mégis így alakult.
jan. 20. 17:42
 16/17 anonim ***** válasza:
Az utolsót mintha csak én írtam volna... Nálam is így alakult.
jan. 20. 22:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Ennyi perverz bunkót... Gondolom annyira nektek se jó a nemi élet ha itt élvezkedtek ilyen kérdéseken...
jan. 21. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!