Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy lépjek tovább az életemben?

Ophelia kérdése:

Hogy lépjek tovább az életemben?

Figyelt kérdés

35éves nő vagyok. Túlsúlyos, amin próbálok változtatni. Sajnos a covid alatt az egészségügyi állapotom megromlott, a fizikai munkát nehezen bírom. Soha nem volt túl jó munkám, mindig csak közmunkában dolgoztam. Sajnos jelenleg is munkanélküli vagyok.Adminisztráció munkakörökben dolgoztam eddig sajnos ezt is ezért a cirka 54ezer forintért.. Végre sikerült leérettségiznem esti iskolában , aminek nagyon örülök hogy végre meglett.

Ezermillió helyre beadtam az önéletrajzomat, regisztrált álláskereső vagyok, de sajnos nem jön össze semmi.

A szüleimmel élek, édesanyám depressziós minden dühét és haragját rajtam tölti ki, a fejemhez vág minden kudarcomat.

Egyszerűen nem bírok felállni és csak az jár a fejemben hogy nem bírom már tovább

2023. szept. 22. 19:07
 1/2 anonim ***** válasza:
91%
Úgy tűnik, ez egy ördögi kör, amiben vagy. Gondold át, és keress támpontot az induláshoz. Például mikor volt eddigi életed legjobb szakasza az mikor volt, és mit csináltál akkor, abban az időben?
2023. szept. 22. 19:13
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
Ennyi? Semmi reakció? Hát így nem sok változás lesz. Na csaó.
2023. szept. 23. 16:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!