Vége mindennek azt hiszem. Elolvasnà valaki?
Anno amikor a mamám meghalt, maradt utána egy cica. A mamám kertes házban lakott, a cica pedig egész életében kint élt, ami hatalmas szabadság; ő nem csak a kertben tudott mozogni, hanem oda ment a környéken, ahova csak akart. Én viszont társasházban lakom... Nem akartam hogy ott maradjon, és elpusztuljon (senki sem gondozná) szóval eldontottem hogy elhozom, lesz ami lesz; ha nagyon nem szeret nálam, akkor majd találok neki új gazdát aki kertes házban lakik.
Megszokta... Sokmindent megszoknak az állatok, ha amúgy szeretve vannak, és el vannak látva.
De még ha a te kutyád nem is szokja meg a benti életet, az sem a világ vége, elég ha csak ideiglenesen elvan bent. Egyszer csak lesz egy kiadó kertes ház, és akkor odamehettek, csak addig kell kibirni.
Az életed pedig csak most kezdődik, ne add fel!
#7: azért nem egyforma a kutya vagy macska egész nap bezárva tartása. Egy kutya órákon át képes nyüszíteni, vagy az ingerszegény környezetben unalmában nagyobb kárt okoz, míg szétbontja a lakást.
Nem tudom milyen emberek szoktak kertes házat bérelni, de még azt is meg lehetne próbálni, hogy a helyi közösségi csoportokban megkérdezed, nem lehetne-e valakihez társbérlőként csatlakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!