Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Vége mindennek azt hiszem....

Vége mindennek azt hiszem. Elolvasnà valaki?

Figyelt kérdés
Pokoli nehéz körülmények között nevelkedtem. Apám megpróbált végezni is velem. Utált gyűlölt mellette az iskolában is mindenki bántott vert. Egyik rokonom sem volt kíváncsi rám. Testvérem sincs. Tényleg kegyetlen körülmények között kellett élnem magányosan. Ez az egész életemre kihatott. Sosem voltak igazán barátaim. Rövid ideig tartott ki mellettem mindenki. Két ember van akit barátomnak tartok és akik engem is. A nők téren teljesen sikertelen voltam és vagyok is a mai napig.Sosem tekintett rám egy nő sem férfiként. Sosem kelettem senkinek sem. Apám meghalt rég vele mint írtam is rossz volt mindig is a viszonyom. Anyámmal is teljesen megromlott. Elfordult tőlem az új férje befolyásàra. Magyarul nincs senkim sem csak a kutyám. Nagyon magányos vagyok. Nincs családom senkim. Csak ő. És sajnos adódott egy olyan helyzet hogy a jelenlegi albérletemből el kell mennem másfél hónap múlva és hiába keresek nincs albérlet ahová vihetem magammal. Mindenki azt mondja hogy meg kell tőle válnom. De mivel ő van nekem egyedül és ő kísér ezen a kegyetlenül magányos utamon így ezt nem tudom megtenni. Csak arra tudok gondolni hogy a halálba menekülök. Nem tudok tőle megválni. Teljesen magányossà válnék. Az elvesztése lenne az utolsó csepp a pohárba. És sajnos úgy néz ki ez történik... Egésznap sírok és nem tudom abbahagyni. Nélküle nem tudom tovább folytatni. Valaki elolvasnà?
2023. szept. 17. 20:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Keress tovább. Ahol nincs a társasházban egyezség az állattartás egységes tiltásáról, ott csak a tulajdonost kell "meggyőzni". Ennyire mélyen nem kell senkit beavatni a magánéletbe, de lehet jobban hatna nagy vonalakban elmondani ezt a helyzetet, és hátha megértőbbek lesznek. Ha a kutya nem zavar másokat (amiért hamar bepanaszolnának), akkor max. az általa okozott kárért felelnél pluszban, amit eleve vállalsz.
2023. szept. 17. 20:11
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Keressgélj tovább albérletet! Talán ha elmondod nekik is a sztorit, megértőbbek lesznek a kutyáddal. Nagyon sajnáljak, de hatalmas dolog, hogy eddig bírtad és sosem adtad fel. Kitartás!
2023. szept. 17. 20:15
 3/20 A kérdező kommentje:
Az a baj kinti kutya és panelben lehetetlen lenne tartani. Kertes házban élünk és panel lakások lennének amiknél ki van írva a hirdetésben hogy nem lehet állatot vinni. A kertes házak mind ki vannak adva. Egyet találtam oda sem vihetem mert moszkvai őr kutyája van az illetőnek és nem lenne jó ötlet egy közepes testű kiskutyával összeengedni
2023. szept. 17. 20:15
 4/20 A kérdező kommentje:
Így soha életemben nem törtem még össze.... Ez a dolog hozzàcsapódik a többi nehéz terhemhez amit cipelnem kell és kettétörtem alatta
2023. szept. 17. 20:17
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
A kutyushoz ragaszkodj, a lelkeddel pedig fordulj szakemberhez. Van kiút, járni kell rajta. Épp annyi jogod és esélyed van a boldogságra, mint bárki másnak, ne add fel.
2023. szept. 17. 20:18
 6/20 anonim ***** válasza:
34%
Miért lenne lehetetlen? Többet vinnéd sétálni, amikor van időtök, akkor meg elvinnéd kirándulni vagy egy hosszabb sétára. Másoknak is sikerült kinti kutyát bentiként tartani. Nehezedre esne levinni sétálni? Nem tudsz miatta egy kicsit előbb felkelni? Úgy tűnik, csak kifogásokat keresel. Hiszen panelbe mehetnétek simán, de ilyen hülyeségre fogod, hogy a kutyád eddig kinti volt. Egy csomó panelbe lehet állatot vinni, keresgélj akkor jobban! És nem kell évekig a panelben maradnotok, tovább keresnél kertesházat, a lényeg az lenne, hogy most legyen hol laknotok. nem fog letörni a körmöd, ha napi többször le kell menni sétálni a kutyával. Mások ennél jóval többet megtesznek az állataikért.
2023. szept. 17. 20:31
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Anno amikor a mamám meghalt, maradt utána egy cica. A mamám kertes házban lakott, a cica pedig egész életében kint élt, ami hatalmas szabadság; ő nem csak a kertben tudott mozogni, hanem oda ment a környéken, ahova csak akart. Én viszont társasházban lakom... Nem akartam hogy ott maradjon, és elpusztuljon (senki sem gondozná) szóval eldontottem hogy elhozom, lesz ami lesz; ha nagyon nem szeret nálam, akkor majd találok neki új gazdát aki kertes házban lakik.

Megszokta... Sokmindent megszoknak az állatok, ha amúgy szeretve vannak, és el vannak látva.

De még ha a te kutyád nem is szokja meg a benti életet, az sem a világ vége, elég ha csak ideiglenesen elvan bent. Egyszer csak lesz egy kiadó kertes ház, és akkor odamehettek, csak addig kell kibirni.

Az életed pedig csak most kezdődik, ne add fel!

2023. szept. 17. 20:52
 8/20 A kérdező kommentje:
Csak félek hogy másfél hónap alatt nem sikerül találni. 9 évesen szerintem már nem lehetne megszoktatni vele a bezàrtsàgot. A lakásba is csak pár percig bír megmaradni itthon. Meg ahogy írtam is az eddigi panel megoldásoknàl sajnos kizáró ok volt
2023. szept. 17. 20:56
 9/20 anonim ***** válasza:

#7: azért nem egyforma a kutya vagy macska egész nap bezárva tartása. Egy kutya órákon át képes nyüszíteni, vagy az ingerszegény környezetben unalmában nagyobb kárt okoz, míg szétbontja a lakást.

Nem tudom milyen emberek szoktak kertes házat bérelni, de még azt is meg lehetne próbálni, hogy a helyi közösségi csoportokban megkérdezed, nem lehetne-e valakihez társbérlőként csatlakozni.

2023. szept. 17. 20:58
 10/20 A kérdező kommentje:
9#. Igen ez így van. Ő nem bírná a bezártsàgot főleg hogy 5 körül megyek el otthonról és este fél hét körül érek haza. Igaz csak 3 napokat dolgozom így de ez pont bőven sok lenne neki. 6#. Hidd el nem kifogásokat keresek de ezek a tények. Ha tudnám hogy működne és vihetném is panelbe akkor nem lennék elkeseredve
2023. szept. 17. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!