Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Kinek mondjam el, hogy gondjai...

Kinek mondjam el, hogy gondjaim vannak, ha mindenki lepattint? Miért nem hallgatnak meg?

Figyelt kérdés

Az egyik azt mondja, hogy fáradt, kb sosem ér rám.

A másik mindig siet, már számolnom kell azzal, hogy max 5 percre kapom el, aztán rohan tovább, akár 2 szó közt is.

A harmadik azt mondja, hogy mondjam ugyan, de utána elfelejti, mert nem fogja magát terhelni vele.

Apám idős már, és nem is ért meg, félig-meddig odafigyel, de aztán ő is elmegy a dolgára.

Anyukám nem él már, ő mindig meghallgatott, csak rá számíthattam mindig.

Testvérem sincs.

Úgy érzem, összeroppanok, pedig meg kellene, hogy hallgassanak.

Nem tinihiszti, nagyon messze állok már a tinikortól.

Helyes dolog az, hogyha gond van, ha meg kéne hallgatni, mindenki elkülönül tőlem?

2023. szept. 7. 19:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
68%
Hat ha nem a barataid akkor nem erdeklik a gondjaid. Ugytunik ok nem unatkoznak, van dolguk, eletuk. Ismerj meg uj embereket. Ne terhelj masokat meg akaszkodj rajuk amig csak ismeros kb mert kerulni fog. Ilyesmit csak baratokkal szokas megdumalni
2023. szept. 8. 12:36
 22/26 anonim ***** válasza:
51%

Én mondjuk nem tartok fenn látszatkapcsolatokat, sem olyat, ahol a másik csak lehúz a folytonos nyafogásával.

Empátia? Menjél el orvoshoz, hogyha problémád van, de ne a barátokat terheld vele.

2023. szept. 14. 13:27
 23/26 anonim ***** válasza:
67%
Én nem vagyok az a panaszkodos fajta, nem is igazán beszélek a problémáiról, de furcsa azzal szembesülni, hogyha valaki szeretne, pszichológushoz küldik, mert a barátok nem arra valók, hogy a másik kiontse neki a lelkét. Azért nem érnek rá az emberre, mert ők nem unatkoznak?? Mert valakinek unalombol vannak problemai? Akkor mire jó egy barát? Felszínes, semmitmondó beszelgetésre? Bulizasra? Illetve ha én meghallgatom a másik felét, fordítva ez miért nem várható el?
2023. szept. 14. 13:59
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
De mitol lenne barat? Ezt ismerosnek max havernak hivjak.. Hiaba lat bele az egyik tobbet vagy akar szorosabb haversagot, attol meg 2 emberen mulik. Sztem az ilyen egyertelmu jelzes..
2023. szept. 14. 15:40
 25/26 anonim ***** válasza:
Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el nekünk, hiszen azért vagyunk itt, hogy meghallgassunk.
2023. szept. 14. 17:56
 26/26 anonim ***** válasza:
Problémától függetlenül vannak erre szakemberek, pszichológus, coach... stb. Nem ciki. Egy folyton panaszkodó ember teher, aki ezt nem érzi, annak még nem volt ilyen emberrel dolga. A legjobb barátomat is elküldeném szakemberhez, ha nonstop nyavalyogna, hogy ha nem tudja összeszedni magát, a segítségemmel sem, akkor vannak olyanok, akik ezt tanulták. Ne legyél energiavámpír, és ne zsarolj senkit azzal, hogy te meghallgatod őket. Te vagy sokkal többet panaszkodsz, vagy lelki szemetes vagy, de mindkét esetben neked kell változtatnod.
2023. szept. 18. 06:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!