Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Kinek mondjam el, hogy gondjai...

Kinek mondjam el, hogy gondjaim vannak, ha mindenki lepattint? Miért nem hallgatnak meg?

Figyelt kérdés

Az egyik azt mondja, hogy fáradt, kb sosem ér rám.

A másik mindig siet, már számolnom kell azzal, hogy max 5 percre kapom el, aztán rohan tovább, akár 2 szó közt is.

A harmadik azt mondja, hogy mondjam ugyan, de utána elfelejti, mert nem fogja magát terhelni vele.

Apám idős már, és nem is ért meg, félig-meddig odafigyel, de aztán ő is elmegy a dolgára.

Anyukám nem él már, ő mindig meghallgatott, csak rá számíthattam mindig.

Testvérem sincs.

Úgy érzem, összeroppanok, pedig meg kellene, hogy hallgassanak.

Nem tinihiszti, nagyon messze állok már a tinikortól.

Helyes dolog az, hogyha gond van, ha meg kéne hallgatni, mindenki elkülönül tőlem?

2023. szept. 7. 19:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Írd le, hogy mi a baj, akkor talán tudunk arra is mondani valamit, hogy miért váltja ki az emberekből ezt a viselkedést.
2023. szept. 7. 20:29
 12/26 anonim ***** válasza:
74%
Benned lehet valami, amely viselkedés taszítja őket. Egy kellemes emberrel szívesen beszélgetnek.
2023. szept. 7. 20:47
 13/26 A kérdező kommentje:

Kellemes témákról, ahogy írtátok is.

Azt írtátok, a baj nem kellemes téma, de azért velem van a baj?

2023. szept. 7. 21:49
 14/26 anonim ***** válasza:
54%

Tényleg a kérdező a hibás, és panaszkodó, mert szeretne valakivel a problémájáról beszélgetni? És az lenne a normális, hogy mindenki elhajtja, mert ,,senki nem szereti a panaszkodast"?? Normális emberi kapcsolatokban az ember tud az érzéseiről beszélgetni a másikkal, kölcsönösen segíteni egymást. Mert sokszor már az is segítség, ha csak valaki meghallgatja, kibeszéli magabol.

Nyár elején én is hasonló helyzetben voltam, baromira magam alatt voltam, egyedül éreztem magam, mintha a kutyát nem érdekelnek. Mindenki csak beszélt, beszélt hozzám, de senkit nem érdekelt őszintén én hogy vagyok. Baromira jól esett volna valaki, aki kicsit meghallgat.

Kérdező, ha gondolod, nekem írhatsz, hatha az is segít, hogy leírod a problémáid.

2023. szept. 7. 21:59
 15/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm, 14-es. Már ez a kommented is annyira jólesett, hogy abba tudtam hagyni egy kicsit a sírást. Hálásan köszönöm!
2023. szept. 7. 22:24
 16/26 anonim ***** válasza:
41%

Nem 1 probléma elmeséléséről van szó, 14-es, hanem ha mást se tud, mint panaszkodni. A kérdező kifejezetten agresszív. Lehet, hogy egy beszélgetésfolyamot bevállalsz vele, de ha innentől hetente akarná ezt csinálni, te is leállítanád.

Ha te a válaszok miatt sírsz, kérdező, pszichológusra van szükséged. Nem barátra. Egy pszichológus segítene megfejteni a rejtélyt. Nem kell évekig járni.

2023. szept. 8. 09:30
 17/26 anonim ***** válasza:
54%

De ezt honnan tudjátok? Lehet, hogy elvesztem a válaszok között, de miből látjatok, hogy agresszív és egyfolytában panaszkodik?

Mellesleg ismerek olyan embert, aki tényleg folyton panaszkodik, minden megoldásra talál egy problémát, soha semmi nem jó neki, soha nem hajtottam el, inkább egy kicsit mindig észhez térítem, hogy fejezze be, és vegye észre ,gondolja végig zlaz egészet.

Sose lehet tudni mikor vagy te az utolsó ember, akihez a másik fordulna, mielőtt osszeroppan.

2023. szept. 8. 09:37
 18/26 anonim ***** válasza:
29%

Ha hajlamos az összeomlásra, menjen pszichológushoz. Állami is van.

A válaszai agresszívek, az állandó panaszkodás pedig csak egy ötlet, amire nem reagál.

2023. szept. 8. 10:07
 19/26 anonim ***** válasza:
63%
A személyiséged lehet a baj. Nem szeretnek eléggé ahhoz, hogy konstans hallgassák a nyűgjeidet.
2023. szept. 8. 10:14
 20/26 anonim ***** válasza:
27%
Kérdező, te meghallgatod őket fordított esetben?
2023. szept. 8. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!