Érdemes elmenni gólyanapi szemeszternyitó bulira?
Péntek este lenne 9-től egy ilyen rendezvény, főleg elsősöknek ajánlott.
A probléma az, hogy baromi introvertált vagyok, nagyon nem szeretek bulizni, viszont szeretnék is kitörni ebből a helyzetből. De egyszerűen félek tőle. Gólyatáborban sem voltam. Mit tegyek? Ti elmennétek a helyemben?
Introvertáltként írom, hogy menj el. Én soha nem voltam ilyenen, szakmaiba jártam, nem volt, de ha lett volna, akkor sem megyek el.
Sajnos, a szerencsén múlik, hogy nem p.csfejeket fogsz ki az elkövetkezendő évekre. Lehet találsz magadnak való társat, lehet nem, de látod a felhozatalt és nyitottabban láthatod, hogy milyenek. Ha rajtad kívül mindenki ismeri a másikat, aligha vesznek be bárhova, már megvannak a "klikkek", és ismeretlenül nehéz csatlakozni bármelyikhez, akkor is, ha egyébként illenél a társaságba.
Mi a legrosszabb, ami történhet? Ha nem tetszik, hazamész.
Szia!
Nagyon introvertált vagyok, mindig is az voltam. Amikor elkezdtem gimibe járni a szüleim azt mondták muszáj mennem a gólyatáborba. Őszinte leszek, rengeteget sírtam és gyomorgörcsöm volt a gondolattól is, de megérte.
Nagyon sok mindenből nem jó ha kimaradsz az elején. Szerintem menj el, hátha jó lesz! Az első szintén gimis bulimon ugyanez volt, de végül szerencsére (és meglepő módon) jól éreztem magam.
Ha elmész, mindenképp írd meg milyen volt! Sok sikert és kitartást <3
Tényleg nincs vesztenivalód! Akkor lépsz le, amikor akarsz.
Annyit azonban megjegyeznék, hogy azok az introvertáltak, akik “gyomorgörcs”, “félek” szavakkal jellemezték a szociális eseményeket, azért ott nem feltétlenül fognám az introverzióra ezeket a félelmeket. Ezt inkább a szociális intelligenciához kötném. Nem “normális”, hogy az ember szorongjon ilyenek miatt, lehet e tekintetben dolgozni magunkon.
Én is introvertált vagyok, és nem érzek semmilyen szorongást ilyen helyzetekben, egyszerűen csak nehéz kimozdulnom, mert tudom, hogy nem feltöltenek, hanem lehúznak energetikailag az ilyen események.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!