Életedben mennyi volt a leghosszabb időszak amit egyedül, vagyis barátok és párkapcsolat, család nélkül töltöttél? Kérlek a korod is írd oda a válaszhoz.
Anyukám pont 1 éve halt meg, azóta full egyedül vagyok.
Se barátok, se család, se párkapcsolat.
Költözni is szeretnék majd innen legkésőbb jövőre.
29/F
Anyámmal 10 éve nem beszéltem és a többi családtaggal sincs igazán szoros viszony. Jó messzire költöztem mindenkitől, csak 1-2 ember van aki igazán hiányzik.
Nagyon más vagyok, mint ők. Én nem kérek számon, nem mondom meg mit kellene tenniük és nem dicsekszem azzal amim van.
Barátaim nem igazán vannak, nem volt rájuk szükségem. Mindíg is tudtam, hogy ideiglenes barátokra nincs szükségem és egy hosszútávú kapcsolatot nem tudok fenntartani. Nem tudok a nullákról írogatni és időm sincs rá.
Vannak ismerősök európában szét szorva, de ennyi.
Párkapcsolat nélkül elvoltam vagy 3 hónapig, de az exemmel a 3 évből az utolsó már csak elhidegült együttélés és megtűrés volt. Mellettem volt, de csak dísznek, kűlcsínynek. xd Ha már tönkre tett pl. másokkal írogatott akkor feldolgozom mellette és nem depizek be egyedül. Kikerültem a traumatikus időszakot így könnyen megúsztam.
25/L
Párkapcsolatom sosem volt még, ez úgy 20 éves koromig olyan szinten nem is hiányzott/érdekelt, hogy konkrétan sosem gondolkoztam el a dolgon úgy igazán, úgy tüzetesen. (pedig lett volna jelentkező, csak vaksi voltam hozzá) Azóta 3 év telt el, néha-néha rugózom ezen, merengek, hogy milyen is lenne, de most olyan időszakom van, hogy rendesen kipihenni sem tudom magam munka miatt, nemhogy ismerkedni..
Barátaim talán 2-3 éve nincsenek. Ketten szinte teljesen elfeledkeztek rólam, amint barátjuk lett, aztán pár szavas válaszok jöttek, ha rájuk írtam, de azt már egy ideje megelégeltem. Szóval nincs is már semmiféle kommunikáció.
Szüleim nincsenek mellettem fizikailag, bár (pár) hetente találkozunk, illetve esténként beszélünk kicsit. De rajtuk kívül tényleg nincsen senkim, és már teljesen hozzászoktam.
23/L
Jelenleg is tart, már 10+ éve.
F.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!