Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egyedül élek, mit tegyek?

Egyedül élek, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Viszonylag közel lakom Budapesthez, viszont egy olyan helyen, ahol nincs túl sok szomszédom, és őket is alig látni, mert pld egyikük 2-3 hetente jár ide, a másik egésznap bent van, a harmadikat meg benőtte a gaz, így ha itthon is van, azt se tudnám.

Kb havonta 1x megyek emberek közé, amikor egy nagy bevásárlást intézek el az egész hónapra.

A munkámat itthonról végzem el, szoftverfejlesztő vagyok.

Egyetemet is online fejeztem be kb, mert átállt a hülye covid miatt a rendszer.

Fiatal vagyok és úgy élek, mint valami remete.

Teamsen meg Slacken beszélgetek a kollegakkal a napi meeting során, de ezen a pár percen kívül semmi.

2023. aug. 8. 21:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Keress olyan embereket, akik szimpatikusak a számodra, ma a net és a telefon nagyon jó lehetőséget ad arra, hogy felkutass embereket, valamint tartsd velük a kapcsolatot.

Amúgy a te életformád is szép, mert a természetben élsz, nem kell állandóan ellenszenves emberek képét bámulnod, stb. Viszont a magány gond lehet, meg az egyedüllét kiszolgáltatottá tesz.

Én azért nem mennék ilyen tanyafélére lakni, mert ha valami bűnöző megtámad, betör, stb., sokkal nagyobb az esélyem, hogy kinyír, mintha vannak szomszédaim, ha emberek közt, városban, de legalább egy faluban élek. Másrészt betegség, baleset esetén lehet még nehéz. Gondolom, nálad csak autóval lehet közlekedni. Nincs mindig az ember vezetésre képes állapotban, ha eltöri a kezét, vagy lábát, nagyon kiszolgáltatott lehet.

Néhány éve megkísértett a gondolat, hogy szívesen mennék én is olyan helyre lakni, ahol nem kell sok bunkó embert nézni. A természetet ugyanis imádom. A poén az, hogy régebben Budapest belvárosában éltem, és szerettem a nagyváros nyüzsgését. De aztán rájöttem, nem vagyok remete típus. Jól elvagyok a kis kertvárosomban, bár a környéken sok a bunkó, azért is kísértett meg az elvonulás gondolata...

2023. aug. 10. 20:48
 12/12 anonim ***** válasza:
Hello hasonlóan vagyok.
2023. aug. 29. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!