Hogyan lehetne évekig túlélni egy erdőben?
Figyelt kérdés
Sziasztok!A kérdés puszta kíváncsiság, mivel én sosem tudnám feladni az otthon kényelmét.Mi kellene ahhoz, hogy valaki évekig vagy akár évtizedekig éljen egy erdőben.Tegyük fel, hogy egyéb okok miatt nem jár dolgozni, így egy forintot sem keres és szintén tételezzük, hogy nincs háza se az erdőben.Egy ilyen szituációban ti mit csinálnátok?Én például ha tudnám, hogy jövő héttől erdőben fogok élni, akkor vennék előre paprika, paradicsom magot esetleg krumplit elültetném mellé vennék néhány gyümölcsfát és így legalább nyáron és ősszel lenne mit ennem, de ez nyilván nem lenne elég.Építenék magamnak fából, ágakból menedéket, ami télen megvéd a hidegtől, tüzet raknék, a mosakodást pedig forrás vízzel oldanám meg.Ti hogy a csinálnátok?2023. aug. 1. 18:34
1/5 anonim válasza:
Nem mindegy, milyen erdo es hol van. Mondjuk csak hus es bogyos gyumolcsok nekem borzaszto lenne zoldseg nelkul. Ruhazat az allatok borebol, tuzet lehet rakni stb, stb.
2/5 anonim válasza:
Nincs szabad hely terület, önkorm helyi erdőgazdaság stb birtokolja , kivágnak pillanatok alatt, ahol még nincs állandó ellenőrzés ott a területért csaták dulnak a sittesek tolvajok stb között . Szinte megvalosithatalan itt eu nyugat térségében és hivatalosan az önellátó lét , tanyát sem egyszerű megcsinálni nem csak 100 millió kápé kérdése . Csövezni rettegés életveszély .
3/5 anonim válasza:
Prepper csatornákat csoportokat nézz , egyre aktivabbak 2020 óta , van miért sajna . A fogyasztói társadalom jóléti resze kifutott most globál terror jön klimateboly okán , fejadagok tiltasok bírsagok vízkorlatozas lezárasok a bolygo megmentéséért ! Új egységes termeszet vallás lett 2022 11 klíma bűnbánat , új kor van , sumak hazug aljas .
4/5 anonim válasza:
AMit írtál Kérdező, az alapoknak, kezdésnek jó.
Van sok olyan könyv, ami leírja ennek a módját profin. Én egyből kipandáznék, tudom, de:
Első a hajléképítés, második (ha hideg az idő, akkor a tüzelő előteremtése), ha melek, akkor) az élelem-víz felfedezése. Utána valóban egy élettér kiépítése, ami biztosítaná a későbbi életlehetőséget is.
5/5 anonim válasza:
Megnézném újra a Számkivetettet, hogy erőt merítsek... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!