Szerintetek van olyan csúnya ember aki soha senkinek nem fog tetszeni az élete során?
Szerintem nem elég fantáziálgatni róla, nem árt, ha teszel is érte valamit. Ill. elsősorban önmagadért.
sportolj, ápold magad, műveld magad, légy öntudatos, fejleszd magad, legyenek céljaid, legyél kitartó, élj valami társasági életet, ne gubózz be, hogy ne savanyodj be. Olvass, legyenek hobbijaid, akármi...
Ha amúgy boldog, kiegyensúlyozott ember vagy, akkor vonzóbb is leszel, és nem csak az arc szépsége számít.
De ha csak otthon a neten teszed fel az ilyen kérdéseket, keseregsz, tévét bámulva csorog a nyálad, és épülsz le szellemileg már 20 évesen, akkor valóban nem sok jóra számíthatsz.
Felteszel egy kérdést, a válaszolók kiragadnak egy-egy mindatot, arra reagálnak, és már ott is vagy, hogy lett egy halom ostoba válaszod.
Ezen az oldalon ne várjuk a megoldást, mert tuti nem itt fogod megkapni.
Nyilván vannak értelmes emberek itt is....
Hát ilyen hiszti-kirohanás után én biztos, hogy nem jönnék össze veled, és nem azért mert csúnya vagy. Bár én kitértem arra, hogy adni kell az ápoltságra, stb. de ezt áltlánosságban mondtam, nem személyesre. Hogy is adhatnék személyes tanácsot, amikor nem is ismerlek, semmit nem mondasz magadról?! Ellenben fel vagy háborodva, amikor teszek egy felsorolást, hogy milyen dolgok számítanak nagyon, ami vagy megvan benned, vagy nincs. Te meg ahelyett, hogy megköszönnéd, és azt mondanád, hogy ezzel és ezzel nincs gond, de ezen és ezen elgondolkozol, itt dühöngsz.
Nem lehet, mégiscsak érzékeny pontodon érintettelek, csak nehéz beismerni, fájdalmas? A hárítás elég jellemző ilyen esetben.
Na csá, én konkrétan azt is leszarom, ha egész életedben szingli maradsz.
"Te meg ahelyett, hogy megköszönnéd, és azt mondanád, hogy ezzel és ezzel nincs gond, de ezen és ezen elgondolkozol, itt dühöngsz."
Mindent teljesítek azok közül amit felsoroltál, mégsem mondta soha senki nekem, hogy szép nő lennék. De mindegy, akkor azzal van a baj ,hogy nem vagyok elég kitartó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!