Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mennyit kell keresnem, hogy...

Mennyit kell keresnem, hogy tarthassak barátnőt? Mennyit kell rá költeni? Most 600 nettót keresek + cafetéria, ha kapok fizu emelést, már beleférhet?

Figyelt kérdés
2023. júl. 4. 01:56
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

"Nem értem miért kell bántani

26 éves vagyok szeretnék végre én is Barátnőt

igen, kössetek belém, még szűz vagyok

De még most sem elég a pénzem, akkor hogyne legyek az??

nektek könnyű"

#1 vagyok. Azért kötünk beléd, - és a többi okos kalkulátorba a kommentelők közül - mert hülye vagy, nem azért, mert szűz.

Egy BARÁTNŐRE nem kell egy forintot se költeni! Ti álomvilágban éltek, a nőknek van önálló egzisztenciájuk, mint nektek; nem is várják el, és nem is szorulnak rá, hogy malacperselyt vagy cukros bácsit játsszatok. Ha egy nő el akar menni kávézni, akkor elmegy, és kifizeti a részét, ha nyaralni akar menni, akkor szintén. Egy luxusprostit vagy egy gyereket kell eltartani, programokra hurcolászni, és megvenni neki minden szirszart, amit meglát.

Azért nincs nőtök, mert ilyen elborult, századelői mentalitásotok van a nőkről, nem pedig azért, mert nem elég a pénzetek.

2023. júl. 4. 23:34
 22/23 anonim ***** válasza:
600 nettóval simán lehetne barátnőd, főleg, ha nem a szüleiddel élsz.
2023. júl. 5. 08:48
 23/23 anonim ***** válasza:

Gyerekek ha nekem annyi pénzem lenne havonta amennyit itt irogattok hát én lennék a világ legboldogabb nője. Pasi sem kellene hozzá. De én kb 300at ha keresek amiből albérletet fizetek felesbe és 2 kiskorú gyereket nevelek apai(anyagi) segítség nélkül. Én nem rinyálok hogy kellene egy pasi mellém. Pedig érezném szükségét de nem a pénz miatt. Nem értelek titeket.

35N

2023. júl. 11. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!