Adnátok tippeket, hol vannak olyan helyek Budapesten, ahol lehet személyesen ismerkedni?
Ötkor a szökőkútnál? :D
Viccet félretéve, én is sokat gondolkozok ezen mostanában, hasonló cipőben járunk. Komolyan mondom, néha irigylem a Nagyszüleink fiatal éveit, akik a faluban összegyűltek, táncoltak, megvolt a varázsa a randevúknak, értelmet és tartalmat nyert a várakozás, amikor távol voltak, hiszen értékelték Egymást, kitartottak Egymás mellett, és nem vesztek össze azon, hogy ki miért mikor volt aktív, miért nem válaszolt valamire 5 percen belül, ha látta, mit lájkolt és mit nem. Ne értsetek félre, nagyra értékelem a digitalizáció, a telekommunikáció, a technológiai fejlődés jótékony hatását a társadalomra, viszont néha elképzelem, milyen jó lenne így randizni! :)
25/F/Budapest
Igazándiból mindenhol és sehol.
Aki tud ismerkedni, beszélgetést kezdeményezni, az bárhol fog tudni ismerkedni: utcán, sorban állva is. Nem kell hozzá különleges hely, esemény, vagy csoportos dolog.
Te nem ilyen vagy. Te sehol sem fogsz tudni ismerkedni.
Itt a gyakorin. Írjak privit ?
:)))
Tesco Auchan
Kutyafuttato
Kufyas bolt
Gxogyszertar
Kormanyablak
Buli
Kavezo
Mcdonalds
Szia! Ha van annyi bátorságod, hogy más társaságokhoz odacsapódj mondjuk egy közösségi rendezvényen, akkor egyszerű dolgod van, de akár teljesen random helyzetekben is, pl bringázás közbe a pirosnál megszólítasz valakit.
Én nem vagyok bátor, szóval ezeket nem szoktam csinálni :D de ha van kedved beszélgetni, írj nyugodtan
25F
Amikor nagyon nem akarsz ismerkedni - mert épp nem foglalkoztál a gondolattal - na akkor fogsz ismerkedni :)
Lehet megcsinálom a vonzás törvénye "ismerkedőst, kb tavaly bele is vágtam 42 ember pikk-pakk össze is jött a FB csoportban. De valahogy abbamaradt.. :) Igen, én azzal foglalkozom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!