Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Milyen életed végéig egyedül...

Milyen életed végéig egyedül lenni?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, a hetekben realizálódott bennem, hogy soha nem lesz párom. Mit lehet csinálni még kb 40 évig egyedül, ha olyan 65 éves koromra meghalok?

Más is aki egyedül van, nem unjátok meg saját magatokat? Most még elvagyok, de biztos azért hiányozni fog, hogy nem lesz kapcsolatom.

2023. jún. 21. 15:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
80%

Oké, de a szeretetet nem csak párkapcsolatbol lehet megkapni. Aki hasznos és jó ember azt sokan szeretik.

Másrészt amilyen "párkapcsolatok" vannak manapság (csak azért hogy lehessen egyet dugni, és legyen kit feltenni a Facebookra), inkább kihagyom ezt a rommá taposott ösvényt!

2023. jún. 26. 09:42
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Embere válogatja, kinek mennyire van szüksége párkapcsolatra. Sokaknak nem annyira fontos, másnak az élet értelme. Mindenesetre egy bizonyos szeretetfajtát csak a párkapcsolat tud megadni.
2023. jún. 26. 22:28
 23/23 anonim ***** válasza:

üdv

nekem sem lesz párkapcsolatom néha hogy megerősítsem itt vagy még ritkábban társkeresőn rá írok 1-1 szimpatikus nőre.

Barátaim sincsenek,nincs senki aki keresne aki szívesen lenne velem.

Mondjuk elég béna alak vagyok.

27 vagyok pasi ha valaki ismerkedne barátkozna írjon nyugodtan.

Aki miskolci azzal még programot is tudok szervezni bár én otthon ülős vagyok béna és szorongós de azért nem lenne rossz bowlingozni ki próbálnám vagy valamit.

2023. jún. 30. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!