Milyen életed végéig egyedül lenni?
25 éves vagyok, a hetekben realizálódott bennem, hogy soha nem lesz párom. Mit lehet csinálni még kb 40 évig egyedül, ha olyan 65 éves koromra meghalok?
Más is aki egyedül van, nem unjátok meg saját magatokat? Most még elvagyok, de biztos azért hiányozni fog, hogy nem lesz kapcsolatom.
Nem vagyok embergyűlölő,sőt sosem voltam az:)
Nagyon könnyen szót értek mindenkivel és ez nagyon értékelendő a mai világban -is. Csak nálam van egy maradi gondolkodás, mégpedig az,hogy ha van az embernek párja,társa, házastársa, azért nem kell a hidakat felégetni.
Mikor volt párom,akkor is volt időm a barátokra, a keresztfiamra és beteg anyukámra is.
Nálam sajnos az nem elfogadható kifogás,ha párja van valakinek és eltűnik,főleg ha egyik napról a másikra. Ezt emberileg tartom gerinctelenségnek,de maximálisan. És ilyennel akkor sem veszem fel a kapcsolatot,ha előjön,mintha mi sem történ volna, esetleg hónapok után.
Egyébként mentálisan és testileg is egészséges vagyok,sőt derűs és humorkedvelő :)
Nem vagyok depressziós, dolgozom, van hobbim, élem az életem, egyszerűen csak elfogadtam a sorsomat.
"Az emberek többségének ez sikerül". Én vagyok az egyik kivétel.
Annyira fiatal vagy még, nem lehet ezt kijelenteni. Úgy beszélsz, mintha nem 25, hanem 85 éves lennél.Egyébként a 65 év a mai világban nem is magas életkor, sokan megérik a 80, 90, vagy több évet is.
Úgy írsz, mintha már temetnéd magad.
Párkapcsolat... 😒 Ez nektek olyan nagy státusz? Kit érdekel a párkapcsolat. Semmi értelme, max ha gyereket akarsz.
Szexelni lehet párkapcsolat meg házasság nélkül is. Az egy kicsit feltölt, és ha hasznosan éled a napjaikat akkor minden király lesz (hasznos, azaz teszel olyat ami másoknak is hasznos. De nem annyit hogy felszedsz egy szemetet az utcáról)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!